Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

50% εκπτωση αποδρασετε τοπο των θρυλων και των παραδοσεων! 3 ημερες, δικλινο δωματιο πρωινο, δωρεαν





50% εκπτωση αποδρασετε τοπο των θρυλων και των παραδοσεων! 3 ημερες, δικλινο δωματιο πρωινο, δωρεαν
Η προσφορα ισχυει για την περιοδο: 29/04/2012 - 01/05/2012 Και περιλαμβανει:
  • Μεταφορα με πουλμαν
  • Τρεις (3) ημερες – δυο (2) διανυκτερευσεις σε δικλινο δωματιο για ενα (1) ατομο με πρωινο, στο Epirus Palace 5* στα Γιαννενα - Ζαγοροχωρια
  • Πρωινο
  • Δωρο ενα γευμα και ενα δειπνο σε πλουσιο μπουφε
  • Συνοδος εκδρομης

Προγραμμα εκδρομης
1η μερα ΑΘΗΝΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ –... ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΝΗΣΑΚΙ ΑΛΗ ΠΑΣΑ Αναχωρηση νωρις το πρωι απο το γραφειo μας με προορισμο τα Γιαννενα με 2 ενδιαμεσες στασεις. Επισκεψη στο μουσειο Κερινων ομοιωματων . Άφιξη αργα το μεσημερι στο ξενοδοχειο μας και ΔΩΡΕΑΝ γευμα σε πλουσιο μπουφε . Το απογευμα ελευθερος χρονος για επισκεψη και βολτα στο κεντρο της πολης και το νησακι του Αλη Πασα (προαιρετικα) . Επιστροφη στο ξενοδοχειο μας , ΔΩΡΕΑΝ δειπνο σε πλουσιο μπουφε , διανυκτερευση .
2η μερα ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Αναχωρηση μετα το πρωινο μας για την Πανεμορφη Ιερα Μονη Παναγιας Μολυβδοσκεπαστης οπου εκει θα εχουμε χρονο να περιηγηθουμε στο μοναστηρι . Συνεχιζουμε την εκδρομη μας για το Μονοδενδρι . Εκει θα εχουμε ελευθερο χρονο για το παραδοσιακο μεσημεριανο μας γευμα και βολτα για περπατημα στο μοναστηρι της Αγ.Παρασκευης το οποιο βρισκεται κτισμενο στο χειλος του φαραγγιου του Βικου. Επιστροφη στο ξενοδοχειο μας το απογευμα , ξεκουραση . Προαιρετικη νυχτερινη διασκεδαση με ζωντανη μουσικη σε ταβερνα πανω στην λιμνη.
3η μερα ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΑΘΗΝΑ Αναχωρηση μετα το πρωινο μας για το κεντρο της πολης . Ελευθερος χρονος για ψωνια και τοπικες αγορες. Επιστροφη στην Αθηνα με 2 ενδιαμεσες στασεις, με τις καλυτερες εντυπωσεις.
προσφορα για: 50% εκπτωση για να αποδρασετε στον τοπο των θρυλων και των παραδοσεων! 3 ημερες, σε δικλινο δωματιο με πρωινο, δωρεαν γευμα και δειπνο, σε ξενοδοχειο 5*. Αναχωρηση και επιστροφη με πουλμαν στα Γιαννενα. Μονο 139€ / ατομο



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες