Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

χαστε γρηγορα 4 8 κιλα 1 μηνα 57€ / εβδομαδα! 5ημερο προγραμμα διατροφης ισορροπημενα απολαυστικα





χαστε γρηγορα 4 8 κιλα 1 μηνα 57€ / εβδομαδα! 5ημερο προγραμμα διατροφης ισορροπημενα απολαυστικα
Η προσφορα περιλαμβανει πενταημερο προγραμμα διατροφης της Dream Diet απο την ανεση του σπιτιου σας για να χασετε γρηγορα τα περιττα κιλα:
  • Δυο ετοιμα ισορροποιημενα απολαυστικα γευματα (μεσημεριανο, βραδινο) για 5 ημερες.
  • 2 πρωτεϊνικα γευματα Proteinline (πρωινο ροφημα και επιδορπιο) σε σκονη ετοιμα με την προσθηκη νερου, με υπεροχη γευση εμπλουτισμενα και με πολυτιμες βιταμινες (Α, C, E, Β1, B2,B3, B5,B6,B8,B9,B12) και μεταλλα (Ca, Mg, P, K,... Na).
  • 7,5 λιτρα Dream Tea (1,4 λιτρα/ημερα) τονωτικου ροφηματος με εκχυλισμα πρασινου τσαγιου και υπεροχη γευση ροδακινο σε σκονη ετοιμο απλα με την προσθηκη νερου. Καταναλωστε εως 7 ποτηρια τσαι ημερησιως και κινητοποιηστε τον μεταβολισμο σας, ενυδατωνοντας τον οργανισμο σας και βιωστε την πιο χορταστικη διαιτα που εχετε δοκιμασει ποτε
Τηλεφωνικη παρακολουθηση, ληψη διατροφικου ιστορικου, αξιολογηση και καθορισμο του προγραμματος που σας ταιριαζει απο τους Συμβουλους Τα πρωτεϊνικα ροφηματα η επιδορπια Proteinline, κρατουν τη πεινα μακρια λογω των 15γρ. πρωτεϊνων υψηλης βιολογικης αξιας που περιεχουν και των φυτικων ινων, με μονο 79 θερμιδες ανα μεριδα.
προσφορα για: Χαστε γρηγορα 4 με 8 κιλα σε 1 μηνα μονο με 57€ / εβδομαδα! 5ημερο προγραμμα διατροφης με ισορροπημενα απολαυστικα πρωτεϊνικα γευματα και ροφηματα απο την Dream Diet. Αδυνατιστε ευκολα και στο χωρο σας με 48% εκπτωση! Δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες