Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

πασχα bansko 45% εκπτωση! 3 ημερες ξενοδοχειο 4* πρωινο, αναστασιμο δειπνο, πασχαλινο γλεντι αρνι και





πασχα bansko 45% εκπτωση! 3 ημερες ξενοδοχειο 4* πρωινο, αναστασιμο δειπνο, πασχαλινο γλεντι αρνι και
Η προσφορα ισχυει για τις περιοδους : 13/04 – 16/04/2012

Και περιλαμβανει:
  • Τρεις (3) ημερες – δυο (2) διανυκτερευσεις σε διαμερισμα με υπνοδωματιο και καθιστικο, στο Regnum 4* στο Bansko
  • Πρωινο μπουφε
  • Αναστασιμο δειπνο
  • Πασχαλινο γλεντι με αρνι και φολκλορικο προγραμμα
  • Περιηγηση στο ιστορικο κεντρο του Bansko
  • Μεταφορα με πουλμαν


1η μερα: ΑΘΗΝΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ

Αναχωρηση το... βραδυ και με ενδιαμεσες στασεις αφιξη στα συνορα του Προμαχωνα. Διελευση Ελληνικων και Βουλγαρικων συνορων. Περναμε εξω απο το Σαντανσκι και αφου διασχισουμε τα στενα της Κρεσνας θα βρεθουμε στο Σιμιτλι οπου θα αφησουμε την εθνικη οδο για να διανυσουμε τα τελευταια 42 χλμ στην κοιλαδα του μικρου ποταμου Ελοβικο. Θα φθασουμε στα 950 μετρα υψομετρο για να βρεθουμε στo πανεμορφο οροπεδιο του Ραζλογκ. Νωρις το πρωι φθασαμε και στο Μπανσκο. Παραδεισος γι αυτους που λατρευουν την φυση, τα χειμερινα και τα καλοκαιρινα σπορ.
Άφιξη στο ξενοδοχειο μας και τακτοποιηση στα δωματια μας. Περιηγηση στο ιστορικο κεντρο του Μπανσκο.
Απογευμα ελευθερο για να απολαυσετε τους χωρους σωματικης χαλαρωσης και ανανεωσης του ξενοδοχειου. Πισινα, σαουνα, χαμαμ και μασαζ. Προαιρετικη επισκεψη στην εκκλησια της Αγιας Τριαδας. Βραδυ ελευθερο. Διανυκτερευση.


Υπολοιπες μερες

Πιστευουμε απολυτα οτι δεν θα πανε χαμενες.
Συνθημα μας «SKI, SPA & RELAX, ARNI & FUN”. Όπου ΣΚΙ οι λευκες πιστες για ατελειωτες κατεβασιες.
Όπου SPA, πισινες, σαουνες, χαμαμ, τζακουζι, διαφορα μασαζ, ειδικες θεραπειες για ομορφια και σωματικη ευεξια, αιθουσες γυμναστικης.
Όπου RELAX, αιθουσες χαλαρωσης, υπνοδωματια, φουσκωτες πολυθρονες σε σαλονια, εσπρεσσακια και χαβαλε.
Όπου ARNI, σουβλες, γεμιστα αρνια, γαρδουμπακια, κανενα λιαστο χταποδι, τσιπουρα, κρασια και αλλοι μεζεδες ελληνοπρεπεις φτιαγμενοι απο τα χερακια μας. Όπου FUN, κλαρινο, νταουλι, ακορντεον και γλεντι τρικουβερτο με μουσικους απο Τσιγκανσκατα Μαχαλα μερια!
Όχι οτι δεν θα παμε και σε κανενα μπαρακι το βραδυ. Όμως να μη ξεχαστουμε και χασουμε την ευκαιρια να εξερευνησουμε το Μπανσκο που εχει ενδιαφερουσα ιστορια και αξιοθεατα με παραδοση στη αγιογραφια, στα ξυλογλυπτα και στις λαϊκες τεχνες. αλλα και την πανεμορφη ευρυτερη περιοχη του οροπεδιου.
Ειναι και κατι εκδρομουλες ενδιαφερουσες, οπως στη λιμνη Μπεζμπογκ η στον εθνικο δρυμο Πιριν και μαλιστα με λιγη πεζοπορια για ξεμουδιασμα. Και βεβαια υπαρχει η εκδρομη στη Σοφια. Αα! Ειναι και το Κυριακατικο υπαιθριο παζαρι, ανελλιπως και παντος καιρου, για χαβαλε η ακομα και για αγορες. Μαγαζια με σουβενιρ, με εξοπλισμο σκι, αλλα και με ρουχα και ειδη σπορ. Ειναι ολα εκει!
Την τελευταια μερα θα παρουμε το δρομο της επιστροφης για Θεσσαλονικη, Λαρισα, Αθηνα κλπ. Άφιξη και … καλη χωνεψη!

προσφορα για: Πασχα στο Bansko με 45% εκπτωση! 3 ημερες σε ξενοδοχειο 4* με πρωινο, Αναστασιμο δειπνο, πασχαλινο γλεντι με αρνι και περιηγηση στο ιστορικο κεντρο του Bansko. Μεταφορα με πουλμαν, μονο 185€/ το ατομο.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες