Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

65% εκπτωση ενα ολοκληρωμενο βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου σας! καθαρισμος ολου εσωτερικου





65% εκπτωση ενα ολοκληρωμενο βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου σας! καθαρισμος ολου εσωτερικου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Βιολογικο καθαρισμο
  • Εξωτερικο πλυσιμο του αυτοκινητου με το χερι
  • Εφαρμογη του DUPONT TEFLON για προστασια του χρωματος απο καιρικες συνθηκες και περιττωματα πουλιων.
  • Απολυμανση του air condition για εξαλειψη μικροβιων και οποιασδηποτε δυσοσμιας.
  • Πλυσιμο & Γυαλισμα κινητηρα: Προστατευτικη και γυαλιστικη επενδυση μηχανης, επαλειψη της μηχανης με ευελικτη επιστρωση πολυμερους που... χαριζει προστασια στον κινητηρα και ταυτοχρονα τον κανει να φαινεται σαν καινουργιος.



ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Όταν λεμε βιολογικος καθαρισμος σαλονιου εννοουμε πως καθαριζονται ολες οι επιφανειες στον εσωτερικο χωρο του οχηματος οπως ταπετσαριες υφασμα – δερμα, πλαστικα και ελαστικα, ουρανος μοκετες, πατακια, ζωνες πορτμπαγκαζ, λοιποι αποθηκευτικοι χωροι, ακομα και οι βιδες στις βασεις των καθισματων.

Τα υλικα που θα χρησιμοποιηθουν πρεπει να ειναι βιοδιασπωμενα φιλικα προς τον ανθρωπο και το περιβαλλον και να εχουν ISO 9001:2000.
Δεν πρεπει να χρησιμοποιειτε ατμος γιατι δεν εχει αναρροφηση και απλωνει τον ρυπο αντι να τον αφαιρει, εχει επικινδυνα υψηλη θερμοκρασια για τις πλαστικες επιφανειες, συσσωρευεται στην ταπετσαρια του ουρανου με αποτελεσμα να ξεκολλησει το υφασμα, δημιουργει υγρασια που μπαινει στα κουμπια του ταμπλο και εχουν παρατηρηθει συχνα προβληματα.
Πρεπει να απαιτειτε να παραλαμβανεται το αυτοκινητο με στεγνο σαλονι:
Για να δειτε οτι καθαρισε (γιατι οταν βρεχουμε την ταπετσαρια σκουραινει και μαζι με τον σκουρο λεκε δεν διακρινεται αν καθαρισε. )
Για να αποφυγετε φαινομενα δυσοσμιας, μουχλας, ακαρεα.

Για εμας ο βιολογικος καθαρισμος ειναι προκληση και οχι μια ωρα δουλεια γι αυτο δεν μπορουμε να σας προτεινουμε ΄΄βιολογικο΄΄ καθαρισμο με 20€.
Και.. μην ξεχνας πως...''οτι πληρωσεις παιρνεις...!''
προσφορα για: 65% εκπτωση για ενα ολοκληρωμενο βιολογικο καθαρισμο του αυτοκινητου σας! Καθαρισμος ολου του εσωτερικου μερους, εξωτερικο πλυσιμο στο χερι, εφαρμογη με DUPONT TEFLON για προστασια του χρωματος, απολυμανση του air condition, πλυσιμο & γυαλισμα του κινητηρα, απο τις συγχρονες εγκαταστασεις της ΑutoClean, στον Ευοσμο. Μονο 35 €!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες