Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

89€ ενα πακετο 24 θεραπειων λιπογλυπτικης σωματος εντατικο προγραμμα σπηλαιωσης (cavitation) συνδιασμο





89€ ενα πακετο 24 θεραπειων λιπογλυπτικης σωματος εντατικο προγραμμα σπηλαιωσης (cavitation) συνδιασμο
  • Ετησιο προγραμμα.
  • Η πρωτη συνεδρια πρεπει να πραγματοποιηθει εως 01/04/2012.
  • Καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και περιλαμβανει:

12 συνεδριες για διασπαση λιπους με την πρωτοποριακη συσκευη σπηλαιωσης Cavitation, για απωλεια βαρους 8-12 κιλων 12 συνεδριες με την συσκευη λιπογλυπτικης σωματος Slim Light, για εξαλειψη της κυτταριτιδας σε οποια περιοχη επιθυμειτε! Ετησια διατροφικη... παρακολουθηση με εβδομαδιαια διατροφικα προγραμματα απο διατροφολογο, προσαρμοσμενα στις προσωπικες σας αναγκες. Διαγνωστικα τεστ (λιπομετρησεις, σωματομετρησεις, μετρησεις κυτταριτιδας, τεστ βασικου μεταβολισμου, ζυγισματα)  
  • Ώρες λειτουργιας: Δευτ. εως Παρ. 10.00 - 20.00, Σαββ. 10.00 - 14.30
  • Μπορειτε να αγορασετε 4 κουπονια για προσωπικη χρηση και απεριοριστα υπο μορφη δωρου
  • Για πληροφοριες η κλεισιμο ραντεβου επικοινωνειτε στα τηλεφωνα 210-9714800 και 210-9714806.
  • Το Μetro Beauty Laser & Spa βρισκεται διπλα στον σταθμο του metro Αγιου Δημητριου και πλησιον του εμπορικου κεντρου Athens Metro Mall

Η τελευταια κατακτηση της επιστημης λεγεται Slim Light Low Level Laser Therapy και προκειται για μια απο τις πιο δημοφιλεις και αποτελεσματικες θεραπειες στην αισθητικη και στην ιατρικη. Αποτελεσματα και θεραπειες που προσφερει το Slimlight 6,9: •Οριστικη καταπολεμηση κυτταριτιδας. •Επιδερμικη συσφιξη. •Βελτιωση της κυκλοφοριας του αιματος. •Βελτιωση της λεμφικης κυκλοφοριας. •Επιταχυνση της αναπτυξης των ιστων μεσω της αναγεννησης του κολλαγονου και της τονωσης της ελαστινης. •Αντιφλεγμονωδες. •Αντι-οιδηματωδες. •Αντι-βακτηριακο. •Αναλγητικο.   Το Slimlight 6,9 χρησιμοποιει ενα συνδυασμο απο δυο ηπιες πηγες λειζερ:
1.Ήλιο-Neon (εκπομπης στα 635nm), με ικανοτητα διεισδυσης στους ιστους 8-10 χιλιοστα, καταλληλο για πιο επιφανειακες επεξεργασιες. 2.Διοδο λειζερ (εκπομπης στα 904 nm) με ικανοτητα διεισδυσης στους ιστους 30-40mm, αυξανοντας την αποδοτικοτητα και τονωνοντας τις βιοχημικες αντιδρασεις που διευκολυνουν το μεταβολισμο του λιπους.
Εκπεμπει τρια χρωματα, κοκκινο, μπλε και πρασινο, με διαφορετικα μηκη κυματος και επομενως, διαφορετικες λειτουργιες: ΚΟΚΚΙΝΟ Το κοκκινο ειναι το χρωμα της ζωης. Ειναι το χρωμα με την βαθυτερη διεισδυση στους ιστους και την τονωση της κυκλοφοριας του αιματος. Το κοκκινο ειναι επισης ενας ενεργοποιητης για τον κυτταρικο μεταβολισμο και αναζωογονει το καταπονημενο δερμα. ΜΠΛΕ Το μπλε συνδεεται με την ηρεμια και την ξεκουραση. Ειναι αναλγητικο, αποσυμφοριτικο, αντισηπτικο και πολυ αποτελεσματικο για τη θεραπεια της ακμης. Το μπλε ενδεικνυται επισης για αλλεργιες, ημικρανιες και διαταραχες του υπνου. ΠΡΑΣΙΝΟ Το πρασινο ειναι το χρωμα της φυσης, καταλληλο για την ενισχυση του ανοσοποιητικου συστηματος, για την ορμονικη ισορροπια και την αντιμετωπιση των γενικων προβληματων του δερματος. Πολυ αποτελεσματικο κατα των λεπτων γραμμων και  των ρυτιδων. Το μασαζ με Slimlight γινεται μεσω ενος συστηματος υποπιεσης, ιδανικης οταν συνδυαζεται με ενα ηπιο λειζερ για την αποσυμφορηση σε βαθεις ιστους, τη μειωση του διαμεσου υγρου (στραγγιση), καθως και για το σπασιμο των σκληρων ινων της κυτταριτιδας. 1. Σε επιδερμικο επιπεδο, βελτιωνει την εξωκυτταρια διαμεση ρευστοτητα, βελτιωνοντας τον μεταβολισμο. 2.  Σε επιπεδο αγγειων, διεγειρει την αποστραγγιση τοσο των αγγειων οσο και του λεμφικου συστηματος. 3. Σε επιπεδο ιστων, βοηθα στο σπασιμο των σκληρων ινων της κυτταριτιδας, χαριζοντας ελαστικο δερμα.  
προσφορα για: 89€ για ενα πακετο 24 θεραπειων λιπογλυπτικης σωματος με εντατικο προγραμμα σπηλαιωσης (Cavitation) σε συνδιασμο με τη μεθοδο Slim Light, για απωλεια βαρoυς και οριστικη εξαλειψη της κυτταριτιδας, στο κεντρο αισθητικης Metro Beauty Laser & Spa, στο Metro Αγ. Δημητριου, αξιας 900€ - εκπτωση 90%



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες