Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

9€ ενα εισιτηριο, θεατρικη παρασταση "ριχαρδος ο τριτος - φημης προσκαιρο κενο» (μια παρασταση





9€ ενα εισιτηριο, θεατρικη παρασταση
Στο Studio Μαυρομιχαλη θα παρουσιαζεται, απο την Παρασκευη 27 Ιανουαριου 2012 και καθε Παρασκευη, Σαββατο και Κυριακη, το εργο «Ριχαρδος ο Τριτος- Μονο της φημης το προσκαιρο κενο», μια παρασταση βασισμενη στο εργο του Ουιλιαμ Σαιξπηρ, «Ριχαρδος ο Τριτος», σε μεταφραση Ερρικου Μπελιε και σκηνοθεσια Φωτη Μακρη.
Ο Ριχαρδος ο Τριτος, συμφωνα με το εργο του Σαιξπηρ, ειναι ενα διεστραμμενο, κακομορφο τερας, που σκοτωσε... οποιον βρεθηκε μπροστα του, για να ανεβει στον θρονο της Αγγλιας. Οι μεχρι τωρα ιστορικες ερευνες, αντιθετα, παρουσιαζουν εναν Ριχαρδο, που δεν εχει κανει πολλους απο τους φονους που του «χρεωνει» ο Σαιξπηρ και τοσο φιλοδοξο, οσο και οι αλλοι γυρω του. Στη παρασταση «Ριχαρδος ο Τριτος – Μονο της φημης το προσκαιρο κενο», ιστορικα στοιχεια ερχονται να ανατρεψουν την αφηγηση του Σαιξπηρ και η ποιητικη φλεβα του Δημιουργου, ερχεται να φωτισει σκοτεινα σημεια της πραγματικης ιστοριας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Μεταφραση: Ερρικος Μπελιες Σκηνοθεσια: Φωτης Μακρης Σκηνικα – κοστουμια: Γιωργος Ζιακας Μουσικη επιμελεια: Νικος Βιττης Φωτισμοι - Βιντεο: Στεφανος Κοπανακης Δραματολογοι παραστασης : Μελινα Πλαστη, Ξενια Γεωργοπουλου
ΠΑΙΖΟΥΝ: Στελλα Κρουσκα, Φωτης Μακρης, Διονυσης Μανουσακης, Κωσταντης Μιζαρας, Νικος Νικας, Θεοδωρα Ντουσκα.

προσφορα για: 9€ για ενα εισιτηριο, για την θεατρικη παρασταση "Ριχαρδος ο Τριτος - Μονο της φημης το προσκαιρο κενο» (Μια παρασταση βασισμενη στο εργο του Ουιλιαμ Σαιξπηρ, Ριχαρδος ο Τριτος), απο τον Θεατρικο Οργανισμο Νεος Λογος στο Studio Μαυρομιχαλη στην Αθηνα, αξιας 18€ - εκπτωση 50%.



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες