Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

50% εκπτωση, 2 πρακτικες αντιολισθητικες βασεις αντικειμενων (sticky pad holder) ωρα οδηγησης, 5





50% εκπτωση, 2 πρακτικες αντιολισθητικες βασεις αντικειμενων (sticky pad holder) ωρα οδηγησης, 5
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 1 Σετ αντιολισθητικα sticky pad holder, 2 τεμαχιων
    Σε διαφορα χρωματα ( κιτρινο, μπλε, πρασινο, μαυρο και διαφανο)
Ένας υπεροχος τροπος για να κρατησετε τα αντικειμενα που χρειαζεστε, ασφαλη και ευδιακριτα, κατα τη διαρκεια της οδηγησης, με αυξομειωσεις ταχυτητας η αποτομες στασεις.

Ένα εξυπνο ομορφο χρησιμο... αξεσουαρ για τις στιγμες που ψαχνουμε να βρουμε το κινητο μας η ενα αναπτηρα και δεν το βρισκουμε, για τις στιγμες που αντι να κοιταμε στον δρομο μπροστα μας εμεις «κοιταμε» δεξια και αριστερα και πισω για να βρουμε το χαμενο μας αντικειμενο. Το αντιολισθητικο sticky pad holder διατηρει οποιοδηποτε αντικειμενο τοποθετησουμε πανω του στη θεση του χωρις να φοβομαστε καμια λακκουβα η ριπη ανεμου που μπορει να περασει μεσα απο το ανοιχτο παραθυρο.



Πολυ πιο κομψο απο τις κοινες βασεις κινητων δεν πιανει χωρο ενω ειναι καταλληλο για ολους τους τυπους οπως και για mp3 κλειδια γυαλια στυλο αναπτηρες gps κλπ. Αντεχει σε υψηλες και χαμηλες θερμοκρασιες χωρις καμια παραμορφωση, ειναι μη τοξικο και προσκολλαται σε οποιαδηποτε καθετη, οριζοντια η κεκλιμενη επιφανεια και καθαριζεται ευκολα και γρηγορα απλα με ενα βρεγμενο πανακι ενω την ιδια στιγμη δεν χανει την κολλητικη του δυναμη.



προσφορα για: 50% εκπτωση, για 2 πρακτικες αντιολισθητικες βασεις αντικειμενων (Sticky Pad Holder) την ωρα της οδηγησης, μονο 5,50€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες