Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

15€ ενα εισιτηριο 2 ατομων θεατρικη παρασταση "υψηλη μαγειρικη των σχεσεων" θεατρο eliart αθηνα, αξιας





15€ ενα εισιτηριο 2 ατομων θεατρικη παρασταση
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Η Κικη και ο Μιχαλης γιορταζουν τα 15 χρονια γαμου τους σε ενα πολυ καλο εστιατοριο που διαθετει και ατραξιον. Ο κομπερ- ταχυδακτυλουργος Ζαν κομπερ και η ατραξιον του μαγαζιου, η φαμ φαταλ Μαριον ειναι εκει για να τους διασκεδασουν. Μονο που εκεινη την περιεργη βραδια τιποτα δε λειτουργει καλα. Τα ταχυδακτυλουργικα αντιμετωπιζουν προβληματα, οι δυο διασκεδαστες προσπαθουν να κουκουλωσουν τα αποτυχημενα... κολπα μιλωντας με το κοινο για τις ακροβασιες και τις λεπτες ισορροπιες της αγαπης, χορευοντας ερωτικα τραγουδια απο γνωστα μιουζικαλ και προκαλωντας τους θεατες να παρουν μερος σε επικινδυνα για τις ζωες τους κολπα. Το ζευγαρι αναμεσα στα ορεκτικα , στο κυριως πιατο και στο επιδορπιο βιωνει τον ερωτα του, την οικογενειακη ευτυχια, αλλα και τις συγκρουσεις του. Μια τυχαια συναντηση με εναν παλιο γνωστο πυροδοτει εκρηξεις στην ηδη τεταμενη ατμοσφαιρα. Μυστικα και ψεματα αποκαλυπτονται, απωθημενα βγαινουν στην επιφανεια, οι συγκρουσεις κορυφωνονται και ειναι ετοιμοι να οδηγηθουν στο διαζυγιο. Τελικα για να σωσουν τη σχεση τους και να αποδειξουν ο ενας στον αλλον τον ερωτα τους δεχονται την προταση του κομπερ και της ατραξιον να συμμετασχουν στα επικινδυνα νουμερα. Παρ' ολα τα μυστικα, τα παθη και τις εντασεις το εργο ειναι κωμωδια. Αυτο για να αποφυγουμε τις παρεξηγησεις και τα δραματα.
Μπορουμε να δουμε τις εντονες ερωτικες συγκινησεις μας με χιουμορ; Και τα ερωτικα μας παθη; Τον αγωνα για συνυπαρξη με το αλλο φυλο; ( αγριος ενιοτε αγωνας)...ακομα και τα χρονια της ζωης που περασαμε μαζι. Αυτα που μας πιανουν τα κλαματα απο τη συγκινηση οταν σκεφτομαστε οτι τα περασαμε μαζι του η μαζι της...Εκεινα για τα οποια λιγη ωρα μετα βριζουμε θεους και δαιμονες που τα χαραμισαμε γι' αυτον η γι' αυτην...Μεσα στο δραμα μας υπαρχει τοσο χιουμορ και τοση πλακα...Μεσα στην πλακα μας υπαρχει τοσο σκοτεινο κομματι. Μεσα στη σχεση μοναξια. Μεσα στη μοναξια απολαυση. Η συνθεση των αντιθετων. Όλα αυτα τα καναμε εργο, τα καναμε παρασταση και ολα μας οδηγουν σε ενα γλεντι. Κατι που να απογειωνει. Να τρομαζει. Να προκαλει. Να ρισκαρει. Να εκστασιαζει αν γινεται. Να λυτρωνει προς στιγμην. Μεχρι να ξαναεπιδοθουμε στην υψηλη μαγειρικη της σχεσης και στο γνωστο μενου του ερωτα. Ορεκτικα, κυριως γευμα, επιδορπιο, να τρωμε και να τρωγομαστε απο την αρχη.
προσφορα για: 15€ για ενα εισιτηριο 2 ατομων για την θεατρικη παρασταση "Υψηλη Μαγειρικη των σχεσεων" στο Θεατρο Eliart στην Αθηνα, αξιας 30€ - εκπτωση 50%. Μπορουμε να δουμε τις εντονες ερωτικες συγκινησεις μας με χιουμορ; Και τα ερωτικα μας παθη; Τον αγωνα για συνυπαρξη με το αλλο φυλο;



απο την σελιδα προσφορων : Dealmyday.gr

προσφορες