Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

14,90€ ενα ζωροαστρικο φιλτρο επιλογης σας, αγαπη και πραγματικο ερωτα. επιλεξτε ενα απο τα





14,90€ ενα ζωροαστρικο φιλτρο επιλογης σας, αγαπη και πραγματικο ερωτα. επιλεξτε ενα απο τα
  • Η προσφορα ισχυει εως 30/03/2012.
  • Η προσφορα περιλαμβανει ενα Ζωροαστρικο φιλτρο της επιλογης σας για να βρειτε τον αληθινο ερωτα και την αγαπη, και μπορειτε να επιλεξετε ενα απο τα παρακατω:
1)Αrtemisia I ….Για να βρεις τον αληθινο ερωτα και την αληθινη αγαπη.. 2)Shirin…Για να μην χαθει η αγαπη και το σεξουαλικο ενδιαφερον… 3)Zand…Για να μην απιστησει ο συντροφος σας… 4)Banu…Για να... επιστρεψει ο συντροφος σας… 5)Atusa…Για να παει καλα η νεα σας σχεση… 6)Roxanna…Για να γοητευεις οποιον επιθυμεις αληθινα…
  • Μαζι σαν δωρο, συμβουλευτικες υπηρεσιες μεσω mail για την επιτευξη του στοχου σας για ενα (1) μηνα και μαζι σαν εξτρα δωρο τα εξοδα αποστολης Πανελλαδικα απο το MadamZelga.com Το πρωτο online διαδικτυακο Μαντειο και η πρωτη επιλογη διασημων προσωπων της εγχωριας και παγκοσμιας showbiz..
  • Μετα την παραλαβη του Ζωροαστρικου σας φιλτρου πρεπει να στειλετε  mail με την ημερομηνια γεννησης σας, το ζωδιο σας και τον κωδικο του κουπονιου στο sales@madamzelga.com για να ενεργοποιηθει το φιλτρο και να σας αποσταλουν προσωπικες εξατομικευμενες οδηγιες χρησεως.
  • Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα φιλτρα ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η φιλους του.
      
προσφορα για: 14,90€ για ενα Ζωροαστρικο φιλτρο της επιλογης σας, για την αγαπη και τον πραγματικο ερωτα. Επιλεξτε ενα απο τα Ζωροαστρικα φιλτρα για να πραγματοποιησετε τα ονειρα και τα σχεδια που θελετε να πετυχετε στη ζωη σας και απολαυστε τις υπηρεσιες των σταρ… απο την Madamzelga. Αξιας 69€. Έκπτωση 78%.



απο την σελιδα προσφορων : BestOfferz.gr

προσφορες