Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

95€ κανετε χριστουγεννα χιονισμενο bansko βουλγαριας περιλαμβανει τρεις (3) διανυκτερευσεις ενα





95€ κανετε χριστουγεννα χιονισμενο bansko βουλγαριας περιλαμβανει τρεις (3) διανυκτερευσεις ενα


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους  23–26/12 η 24–27/12/2011

  • Το καθε κουπονι περιλαμβανει  Τρεις (3) διανυκτερευσεις για ενα ατομο σε δικλινο δωματιο με πρωϊνο και δωρεαν χρηση των υπηρεσιων Spa, στο Hotel IDA 3*

  • Η χρηση των υπηρεσιων Spa ειναι Δωρεαν, εκτος απο το μασαζ.

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η  φιλους... του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Για παιδια απο 2-12 ετων υπαρχει επιβαρυνση 45€ (για 3 διαν/σεις)

  • Θα υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας με λεωφορειο στο Μπανσκο απο Αθηνα και Θεσσαλονικη στις 23/12 και 24/12. Το κοστος ειναι 60€ το ατομο απο την Αθηνα (μετ’ επιστροφης) και 25€ το ατομο απο Θεσσαλονικη (μετ’ επιστροφης). Οι πελατες θα πρεπει να ενημερωνουν αμεσα το γραφειο εαν επιθυμουν να κρατησουν θεση στο λεωφορειο. Τα χρηματα για την μεταφορα θα δινονται απευθειας στο πρακτορειο VELAS TOURS λιγες μερες πριν την αναχωρηση.


 
            

Hotel IDA 3* Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω







ο Hotel Ida απεχει 500μ. απο το τελεφερικ του Μπανσκο και 10 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο του Μπανσκο. Το τζακουζι και η εσωτερικη πισινα ειναι στη διαθεση των επισκεπτων.

Το εστιατοριο του Ida σερβιρει παραδοσιακη βουλγαρικη και ιταλικη κουζινα σε μια φινετσατη τραπεζαρια με τζακι. Επισης διατιθεται μπαρ με εσωτερικους και εξωτερικους χωρους. Όταν ο καιρος ειναι καλος, οι επισκεπτες μπορουν να γευματισουν στη βεραντα.

Το Ida Hotel προσφερει σπα με σαουνα και χωρο για μασαζ. Στις εγκαταστασεις συμπεριλαμβανεται γυμναστηριο.

Όλα τα δωματια διαθετουν μπαλκονι και ιδιωτικο μπανιο. Παρεχεται καλωδιακη τηλεοραση και μινι μπαρ σε καθε δωματιο.

Οι επισκεπτες μπορουν να νοικιασουν εξοπλισμο σκι στο χωρο του ξενοδοχειου και να τον αποθηκευετε στον ειδικο χωρο αποθηκευσης μετα απο μια μερα στις πλαγιες.

 

προσφορα για: 95€ για να κανετε Χριστουγεννα στο χιονισμενο Bansko της Βουλγαριας που περιλαμβανει Τρεις (3) διανυκτερευσεις για ενα ατομο σε δικλινο δωματιο με πρωινο και δωρεαν χρηση των υπηρεσιων Spa, στο Hotel IDA 3*, αξιας 139€-εκπτωση 32%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες