Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

24€ ενα εργαστηριο συναισθηματικης εκφρασης θυμου μεσω αυτοσχεδιας κινησης, διαρκειας 3 ωρων και





24€ ενα εργαστηριο συναισθηματικης εκφρασης θυμου μεσω αυτοσχεδιας κινησης, διαρκειας 3 ωρων και


  • Η προσφορα ισχυει απο 02/10/2011 εως 30/01/2012 η συμμετοχη στην ομαδα πρεπει να πραγματοποιηθει εως 30/01/2012.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο και για ενα εργαστηριο διαρκειας 3 ωρων και μια συμμετοχη σε ομαδα αυτογνωσιας διαρκειας  1 ωρας.

  • Για το εργαστηριο συναισθηματικης εκφρασης απαιτειται ανετη περιβολη.

  • Η διαρκεια του εργαστηριου θα ειναι 3 ωρες... και της ομαδας αυτογνωσιας και αναπτυξης 1 ωρα. Συνολο 4 ωρες.

  • Στην καθε ομαδα θα συμμετεχει περιορισμενος αριθμος .Ελαχιστος αριθμος : 8 ατομα μεγιστος : 20 ατομα

  • Απαραιτητη προϋποθεση  δηλωση συμμετοχης 10 ημερες πριν στο τηλ. 210-5780118.

  • Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η φιλους του.


 
 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ( ΘΥΜΟΣ) ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ



Ο Θυμος συμφωνα με τον Charles Spielberger  ειναι μια «συναισθηματικη κατασταση»  που ποικιλλει σε ενταση και δημιουργει φυσιολογικες καθως και σωματικες αλλαγες. Ο Θυμος προξενειτε  συνηθως απο διαφορα εξωτερικα ερεθισματα, αγχος ματαιωση, πονο, φοβο, απειλη παραμεληση, ελλειψη επικοινωνιας, ζηλια, αδικια ντροπη, προσβολη και επαναλαμβανομενη ανακληση τραυματικων προσωπικων εμπειριων. Η καταστολη του θυμου λογω μη ικανοτητας εκφρασης με  κοινωνικα αποδεκτο τροπο  οδηγει σε διαταραχες  συμπεριφορας και διαθεσης (σαρκαστικη και επικριτικη συμπεριφορα προς τριτους, εναλλαγη παθητικης-ενεργητικης συμπεριφορας, καταθλιψη, δημιουργια αυτοκαταστροφικων τασεων, εναρξη και διατηρηση βλαβερων συνηθειων καπνισματος-αλκοολισμου). Ο Χρονιος Θυμος δημιουργει παραλληλα πολλα προβληματα υγειας περαν της ψυχικης. Ο Θυμος αν και ειναι ενα υγιες συναισθημα η μη υγιης εκφραση του δημιουργει τοξικοτητα. Σ’ αυτο το εργαστηρι  θα εστιασουμε στον θυμο προσπαθωντας μεσα απο την κινηση να τον εκφρασουμε ως εξης.
Έκφραση (α. εκτονωση με χρηση props, β. αυτοσχεδιασμος με μετασχηματισμο της ενεργητικης φαντασιας σε συμβολικη κινηση-χορο)
Απωθηση (ανακαλυπτοντας τους συνηθεις τροπους απωθησης που χρησιμοποιουμε μεσω mirroring και δημιουργωντας εναλλακτικους υγιεστερους )
Χαλαρωση (Χρησιμοποιωντας τεχνικες χαλαρωσης )
Κλεισιμο με συζητηση


Σκοπος να ανακαλυψουμε και να ενισχυσουμε τις ικανοτητες υγιους τροπου εκφρασης του θυμου  μεσω της δημιουργικης σωματικης κινησης και του αυτοσχεδιασμου.

 
 
 
Group Psychotherapy

Ομαδες Αυτογνωσιας και Αναπτυξης



ΤΙ ΕΙΝΑΙ



«οταν αισθανομαι αποδεκτος απο την ομαδα αισθανομαι αποδεκτος απο ολον τον κοσμο» Μελος ομαδας

Η ομαδα αυτογνωσιας εχει υποστηρικτικο χαρακτηρα δινει εμφαση στην υγιη πλευρα του ατομου και στοχος της ειναι να βοηθησει τα ατομα που συμμετεχουν στην ομαδα  να αντιμετωπισουν και να βελτιωσουν την ικανοτητα  να ανταπεξερχονται στις δυσκολιες και τα προβληματα της ζωης τους , πιο αποτελεσματικα και να επιτυχουν προσωπικη αναπτυξη και αυτογνωσια (growth).
Η ομαδικη ψυχοθεραπεια δινει εμφαση στις διαπροσωπικες αλληλεπιδρασεις των ανθρωπων, καθως και σε προβληματα της καθημερινοτητας
 
προσφορα για: 24€ για ενα εργαστηριο συναισθηματικης εκφρασης θυμου μεσω αυτοσχεδιας κινησης, διαρκειας 3 ωρων και μια συμμετοχη σε ομαδα αυτογνωσιας και αναπτυξης, διαρκειας 60’, καταλληλα για ενηλικες γυναικες και αντρες στο Studio χορου Κινησης και Έκφρασης «Τερψιχορη» στο Περιστερι, Αξιας 160€- Έκπτωση 85%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες