Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

255€ 4ημερη υπερπολυτελη χριστουγεννιατικη αποδραση χιονισμενο bansko βουλγαριας περιλαμβανει





255€ 4ημερη υπερπολυτελη χριστουγεννιατικη αποδραση χιονισμενο bansko βουλγαριας περιλαμβανει


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 23–26/12 η 24–27/12/2011

  • Το καθε κουπονι περιλαμβανει  Τρεις (3) διανυκτερευσεις για ενα ατομο σε deluxe δικλινο δωματιο με πρωϊνο και δωρεαν χρηση των υπηρεσιων Spa, στο Hotel KEMPINSKI GRAND ARENA 5*

  • Η χρηση των υπηρεσιων Spa ειναι Δωρεαν, εκτος απο το μασαζ.


  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο,... τους συγγενεις η  φιλους του.

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Για παιδια απο 3 - 12 ετων υπαρχει επιβαρυνση 115€ (για 3 διαν/σεις).

  • Το Gala dinner των Χριστουγεννων στις 25/12 ειναι υποχρεωτικο και πληρωνεται απευθειας στην reception του ξενοδοχειου, κατα την αφιξη. Το κοστος ειναι 50€ το ατομο για τους ενηλικες και 25€ το ατομο για τα παιδια.

  • Θα υπαρχει η δυνατοτητα μεταφορας με λεωφορειο στο Μπανσκο απο Αθηνα και Θεσσαλονικη στις 23/12 και 24/12. Το κοστος ειναι 60€ το ατομο απο την Αθηνα (μετ’ επιστροφης) και 25€ το ατομο απο Θεσσαλονικη (μετ’ επιστροφης). Οι πελατες θα πρεπει να ενημερωνουν αμεσα το γραφειο εαν επιθυμουν να κρατησουν θεση στο λεωφορειο. Τα χρηματα για την μεταφορα θα δινονται απευθειας στο πρακτορειο VELAS TOURS λιγες μερες πριν την αναχωρηση.


 
          
 Hotel KEMPINSKI GRAND ARENA 5* Δειτε το ξενοδοχειο πατωντας εδω
 
Το Kempinski Hotel Grand Arena βρισκεται στους προποδες του ορους Pirin στο Μπανσκο με αμεση προσβαση στο σταθμο του τελεφερικ-γονδολα. Προσφερει μοντερνα δωματια με δωρεαν Wi-Fi προσβαση στο Internet.
Το συγχρονο και πολυτελες ξενοδοχειο, προσφερει θαυμασια δωματια και εγκαταστασεις, με ξυλινα επιπλα και φωτεινα χρωματα. Όλα τα δωματια διαθετουν ιδιωτικο μπαλκονι με επιπλωση.
Το εξαιρετικο κεντρο ευεξιας και σπα Zalez προσφερει ρωμαϊκο μασαζ με γαλα και μελι η λουτρο ευεξιας. Το 1200μ² κεντρο, διαθετει 5 αιθουσες για περιποιηση σωματος, σολαριουμ, αιθουσα μασαζ και αλλα.
Οι 3 εξωτερικες πισινες με ζεστο νερο και ενα εξωτερικο τζακουζι, δινουν στους επισκεπτες την ευκαιρια να απολαυσουν την κολυμβηση στον καθαρο αερα, ακομα και το χειμωνα.
Το Grand Arena μπορει να οργανωσει υπηρεσια παραλαβης και μεταφορας απο το Διεθνες Αεροδρομιο της Σοφιας και της Θεσσαλονικης.
Σε ολους τους επισκεπτες του ξενοδοχειου παρεχεται απο το ξενοδοχειο εισιτηριο VIP Ski pass, το οποιο σας εγγυαται αμεση, ιδιωτικη προσβαση στη γονδολα.
 
 
 
προσφορα για: 255€ για μια 4ημερη υπερπολυτελη Χριστουγεννιατικη αποδραση στο χιονισμενο Bansko της Βουλγαριας που περιλαμβανει Τρεις (3) διανυκτερευσεις για ενα ατομο σε deluxe δικλινο δωματιο με πρωϊνο και δωρεαν χρηση των υπηρεσιων Spa, στο Hotel KEMPINSKI GRAND ARENA 5*, αξιας 390€-εκπτωση 35%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες