Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

45€ απολαυσετε 6 θεραπειες επαναστατικη μεθοδο feng shui capsule spa τοπικο ολικο αδυνατισμα, 3 full body massage, 1





45€ απολαυσετε 6 θεραπειες επαναστατικη μεθοδο feng shui capsule spa τοπικο ολικο αδυνατισμα, 3 full body massage, 1


  • Η προσφορα ειναι ετησια και ισχυει απο 23/11/2011 εως και 23/11/2012.



  • Το καθε κουπονι ισχυει για ενα ατομο και περιλαμβανει 6 θεραπειες με την επαναστατικη μεθοδο Feng Shui capsule Spa , 3 Μασαζ διαρκειας 30’ το καθενα, επιλογη απο:  


1.full body με αιθερια ελαια                                 
2.Ρεφλεξολογια χερια-ποδια-αυτια                                            ...  
3.τοπικης Λιποδιαλυσης
      Μια Ενυδατωση Προσωπου τριπλης δρασης, Μια συνεδρια Body Analyzer καθως και ετησια διατροφικη παρακολουθηση

  • Η πρωτη επισκεψη πρεπει να πραγματοποιηθει μεχρι και τις 29/02/2012

  • Μπορουν να αγοραστουν μεχρι και 3 κουπονια ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, και απεριοριστα υπο μορφη δωρου για τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Μεσος ορος εξυπηρετησης 40 ατομα ημερησιως.

  • Για ραντεβου καλεστε 3 ημερες πριν στα τηλεφωνα 210-9714800 και 210-9714806


  • Τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 2 ημερες πριν.

 



Feng Shui Capsule Spa
Συνδυασμος υδρομασαζ, οζονοθεραπειας, χρωμοθεραπειας, υπερυθρης φωτοθεραπειας και αρωματοθεραπειας.
Διαβαζοντας για τα ευεργετικα αποτελεσματα που προσφερει καθε μια απο αυτες τις θεραπειες συχνα ευχηθηκαμε να μπορουσε να υπαρξει ενας συνδιασμος ολων αυτων..
Μεχρι που εμφανιστηκε το Feng Shui spa.  Μιση ωρα απολαυσης ειναι αρκετη για να χαρισει υγεια και ευεξια και ταυτοχρονα να διαλυσει λιπος και κυτταριτιδα.
Η  χρωμοθεραπεια με το Feng Shui  Spa στηριζεται στην ενεργεια των φωτονιων γι αυτο και συχνα την αναφερουμε σαν φωτοθεραπεια.
Η φωτοθεραπεια στηριζεται στην ιδιοτητα των φωτονιων που συμφωνα με τις μελετες σε ολο τον κοσμο προσφερουν δυναμικα θεραπευτικα οφελη στους ζωντες  ιστους και οργανισμους. Τοσο το ορατο οσο και το υπερυθρο φως εχει αποδειχτει οτι πραγματοποιει τουλαχιστον 24 διαφορετικες θετικες αλλαγες σε κυτταρικο επιπεδο.
Ειναι ευεργετικη στην αντιμετωπιση προβληματων του δερματος που βρισκονται κοντα στην επιφανεια, οπως ρυτιδες και ουλες, και ειναι ιδιαιτερα αποτελεσματικη στην θεραπεια λοιμωξεων. Το υπερυθρο φως διεισδυει σε βαθος περιπου 30 – 40 χιλιοστα και καθισταται αποτελεσματικο ακομα και για τα οστα και τις αρθρωσεις, διεγειροντας την φυσικη θεραπευτικη ιδιοτητα των κυτταρων.
Προκειται στην κυριολεξια για μη φαρμακολογικη αποτελεσματικη εναλακτικη θεραπευτικη λυση.
 
          
 
Μασαζ: Αναζωογονηση και Θεραπεια!
Απο τα αρχαια κιολας χρονια, το μασαζ αποτελουσε για αρκετους πολιτισμους, μια πολυ σημαντικη θεραπεια για την επιτευξη της ισορροπιας στο σωμα, προκειμενου να λειτουργουν σωστα τα εσωτερικα οργανα. Τελευταια ομως, η θετικη του επιδραση, τοσο στο σωμα, οσο και στο πνευμα, εκτιμαται απο ολo και περισσοτερα ατομα και η δημοτικοτητα του αυξανεται διαρκως, ως μια ιδιαιτερα αποτελεσματικη, εναλλακτικη θεραπεια.
Το μασαζ χρησιμοποιειται ως μεσο αναζωογονησης και ευεξιας, μειωσης του πονου, του αγχους και του στρες αλλα και για καθαρα θεραπευτικους σκοπους, για να καταπραΰνει σωματικους πονους, αλλα και παθησεις οπως η αρθριτιδα και νευρικα προβληματα. Η ιατρικη κοινοτητα δεχεται τις ευεργετικες επιπτωσεις του μασαζ και περιλαμβανει αυτες τις μεθοδους, σαν αναποσπαστο μερος της περιθαλψης.
Ένα καλο μασαζ ειναι συχνα το μονο που μπορει να μας ξεκουρασει απο μια δυσκολη μερα. Η καθιστικη δουλεια, αλλωστε, και οι πολλες ωρες στο γραφειο μπροστα απο εναν υπολογιστη κανει το σωμα μας να «πιανεται», τη μεση και την πλατη μας να ποναει και τα χερια να βρισκονται ενα σταδιο πριν την αγκυλωση.
Η ευεξια και η χαλαρωση που μας προσφερει το μασαζ οφειλεται στην καλυτερη κυκλοφορια του αιματος στους μυες και στην αποβολη αχρηστων συσσωρευμενων ουσιων που δημιουργουν αυτη τη δυσαρεστη δυσκαμψια. Ταυτοχρονα, με το μασαζ, οι ρυθμοι της καρδιας μειωνονται, με αποτελεσμα να πεφτει η αρτηριακη πιεση, να αυξανεται η παραγωγη ενδορφινων και να ανακουφιζονται ακομα και οι πονοκεφαλοι.
Ενυδατωση
Θεραπεια προσωπου που επαναφερει την χαμενη λαμψη και υγρασια
Η επιδερμιδα ξαναβρισκει την ζωντανια και την ομορφια της με φυσικες βιταμινες και ιχνοστοιχεια.
Έτσι το προσωπο σας γινεται λειο και απαλο  αποκαλυπτοντας ολη τη φυσικη του λαμψη.
         
 
Body Analyzer
Η εποχη που σε ενα κεντρο αδυνατισματος απλως μας ζυγιζαν και μετρουσαν την περιφερεια των μηρων και της μεσης, για να μας συστησουν τη μεθοδο αδυνατισματος που επρεπε να ακολουθησουμε, αποτελει παρελθον. Σημερα τα προβληματα στο σωμα και οι αναγκες μας προκυπτουν μεσα απο ειδικες μετρησεις, που γινονται με ειδικα μηχανηματα. Αυτο εχει ως συνεπεια να εξατομικευεται πληρως η δικη μας θεραπεια, ωστε να εχει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.
 
  

προσφορα για: 45€ για να απολαυσετε 6 θεραπειες με την επαναστατικη μεθοδο Feng Shui Capsule Spa για τοπικο η ολικο αδυνατισμα, 3 Full Body Massage, 1 Body Analyzer, 1 Ενυδατωση Προσωπου καθως και Διατροφικη παρακολουθηση απο το Metro Beauty Laser & Spa, στο μετρο Αγ.Δημητριου,Αξιας 610€-Έκπτωση 93%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες