Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

18€ ινδικη θεραπεια μασαζ κεφαλης-αυχενα-ωμοπλατης ανδρες και γυναικες και θεραπεια ενυδατωσης





18€ ινδικη θεραπεια μασαζ κεφαλης-αυχενα-ωμοπλατης ανδρες και γυναικες και θεραπεια ενυδατωσης


  • Η προσφορα ισχυει απο 25/11/2011 εως και  25/07/2012.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για μια Ινδικη Θεραπεια Μασαζ Κεφαλης-Αυχενα-Ωμοπλατης (διαρκειας 45’) Για ανδρες και γυναικες Και Μια Θεραπεια Προσωπου για προσωπο-λαιμο- ντεκολτε (διαρκειας 45’)  συνολικης διαρκειας μιας ωρας και τριαντα λεπτων.


  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους... συγγενεις η τους φιλους του.

  • Απαιτειται τηλεφωνικο ραντεβου 3 ημερες πριν, στο τηλεφωνο 210 4100046

  • Υποχρεωτικη τηλεφωνικη ενημερωση για ακυρωση ραντεβου 2 ημερες πριν.


 
 
           
Το Ινδικο μασαζ ειναι Κεφαλης-Αυχενα-Ωμοπλατης, η θεραπεια προσωπου καλυπτει προσωπο-Λαιμο-Ντεκολτε


Το μασαζ κεφαλης παντα αποτελουσε αναποσπαστο κομματι της Ινδικης καθημερινοτητας. Μερος της Αγιουρβεδικης θεραπευτικης τεχνικης, με ιστορια σχεδον 4.000 ετων, το θρυλικο ινδικο μασαζ κεφαλης εφαρμοζεται στην Ινδια εδω και πανω απο χιλια χρονια, περνωντας απο γενια σε γενια σε αντρες και γυναικες, και θεωρειται δεδομενη παροχη μεχρι και στα κομμωτηρια. Το ινδικο μασαζ δρα τοσο σε σωματικο οσο και σε ψυχολογικο επιπεδο και οι τεχνικες που χρησιμοποιουνται αποφορτιζουν ολο το σωμα. Κανοντας μασαζ σε συγκεκριμενα σημεια στο κεφαλι, το προσωπο, τους ωμους και την πλατη, εξισορροπειται η σωματικη ενεργεια και ενα γενικοτερο αισθημα χαλαρωσης διαπερνα ολο το κορμι.


Το ινδικο μασαζ βελτιωνει την κυκλοφορια του αιματος στο κεφαλι και στο λαιμο που με τη σειρα του αυξανει την απορροφηση των θρεπτικων συστατικων απο ολοκληρο τον οργανισμο επιταχυνοντας τη διαδικασια αυτοΐασης. Ενεργοποιει τη ροη οξυγονου προς τον εγκεφαλο καταπολεμωντας το αισθημα της κουρασης και ανεβαζοντας τα επιπεδα ενεργειας. Βοηθα επισης σημαντικα στην αποβολη τοξινων ενισχυοντας το ανοσοποιητικο και προαγοντας τη γενικοτερη καλη υγεια. Το μερος του μασαζ που γινεται στο προσωπο ειναι ιδιαιτερα ευεργετικο γιατι μειωνει τα σημαδια της γηρανσης καθως χαλαρωνει τους σφιγμενους απο την ενταση μυες του προσωπου οι οποιοι μπορουν να προκαλεσουν ρυτιδες και γραμμες προσωπου. Ειναι επισης γνωστο για την ικανοτητα του να ανακουφιζει απο πονοκεφαλους και στρες ενω βοηθα στην ενεργοποιηση της μικροκυκλοφοριας στο τριχωτο της κεφαλης, στην περαιτερω ενεργοποιηση του λεμφικου συστηματος και στη μειωση της κουρασης η πονου στα ματια. Όλα αυτα τη στιγμη που θα σας τυλιγουν τα αρωματα απο τα αιθερια ελαια κανελας, αμυγδαλελαιου και λεβαντας.


προσφορα για: 18€ για μια Ινδικη Θεραπεια Μασαζ Κεφαλης-Αυχενα-Ωμοπλατης για ανδρες και γυναικες και μια Θεραπεια ενυδατωσης προσωπου για Προσωπο-Λαιμο- Ντεκολτε συνολικης διαρκειας μιας ωρας και τριαντα λεπτων, στο BEAUTΥ.FULL στον Πειραια, αξιας 90€ -εκπτωση 80%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες