Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

63€ δυο (2) διανυκτερευσεις πλουσιο πρωινο περισσοτερα απο 30 ξενοδοχεια πολυτελειας ολη ελλαδα





63€ δυο (2) διανυκτερευσεις πλουσιο πρωινο περισσοτερα απο 30 ξενοδοχεια πολυτελειας ολη ελλαδα


  • Η προσφορα ειναι ετησια και ισχυει απο 05/08/2011 εως και 05/08/2012.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για 1 ατομο και αφορα δυο διανυκτερευσεις για δυο ατομα, με πρωινο, σε περισσοτερα απο 30 ξενοδοχεια πολυτελειας σε ολη την Ελλαδα καθως και μια (1) ετησια ετησια ηλεκτρονικη e-συνδρομη (αποστολη του περιοδικου ηλεκτρονικα μεσω email) στο περιοδικο departure blvd και μια (1) blvd card!  Άνοιξη, καλοκαιρι,... φθινοπωρο η χειμωνα, εσεις επιλεγετε τον τοπο των διακοπων σας, απο τη Μυκονο, την Παρο και τη Σαντορινη, μεχρι την Κρητη, τη Ροδο, την Αραχοβα, το Πηλιο και τα Ζαγοροχωρια! Ακολουθει η αναλυτικη λιστα των ξενοδοχειων που ειναι διαθεσιμα για την προσφορα. Με κλικ στο ονομα του καθε ξενοδοχειου, θα μεταφερθειτε στην παρουσιαση του, στο site του περιοδικου departure blvd. Για να δειτε τα ξενοδοχεια πατηστε εδω

  • Για τις διανυκτερευσεις απαιτειται τηλεφωνικη κρατηση στα γραφεια του περιοδικου, στο τηλεφωνο 2106521735 (Υπευθυνη για τη δρομολογηση των κρατησεων κ. Αμαλια Κακαγιωτη).

  • Ο δικαιουχος μπορει να αξιοποιησει τις δυο διανυκτερευσεις του για ολη τη διαρκεια της συνδρομης του στο περιοδικο, δηλαδη μεχρι τον Ιουλιο του 2012.

  • Το περιοδικο departure blvd ειναι υπευθυνο για την δρομολογηση και κρατηση των διανυκτερευσεων ανα δικαιουχο και οχι το καθε ξενοδοχειο.

  • Οι διανυκτερευσεις δινονται στους δικαιουχους ημερομηνια που επιθυμουν, κατα προτεραιοτητα και εφοσον υπαρχει διαθεσιμοτητα στο ξενοδοχειο που επιλεγουν.

  • Η διαθεσιμοτητα των διανυκτερευσεων σε καθε ξενοδοχειο ειναι περιορισμενη. Εαν καποιο ξενοδοχειο απομακρυνθει απο την προσφορα, το περιοδικο θα το αντικαταστησει με ισαξιο ξενοδοχειο στην ιδια περιοχη.

  • Η ταυτοχρονη χρηση δυο η περισσοτερων κουπονιων για δυο διανυκτερευση τεσσαρων η περισσοτερων ατομων μειωνει τις επιλογες σας οσον αφορα τα ξενοδοχεια αλλα και τις ημερομηνιες με βαση τη διαθεσιμοτητα.

  • Η προσφορα δεν ισχυει κατα την περιοδο των εορτων (συμφωνα με σχολικες εορτες), παραμονες και ανημερα επισημων αργιων, καθως και περιοδους high season (περιοδος απο 1η Ιουλιου εως 30η Αυγουστου, Χριστουγεννα και Πασχα).

  • Μεσα σε 20 ημερες απο την επικοινωνια με το περιοδικο, θα σας αποστελλεται η blvd card που πιστοποιει πως ειστε exclusive member του blvd world.

  • Η blvd card δεν ειναι πιστωτικη.

  • Η blvd card απευθυνεται σε ατομα ανω των 18 ετων.

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η φιλους του.

  • Αν καποιος αγορασει περισσοτερα του ενος κουπονια, μπορει να κανει δωρο τις επιπλεον συνδρομες και blvd cards σε συγγενεις η φιλους.


 
 Τι ειναι η καρτα blvd card?


Η blvd card ειναι μια καρτα ταξιδιωτικων προνομιων του περιοδικου departure blvd. Οι συνεργαζομενες επιχειρησεις του περιοδικου προσφερουν ειδικα προνομια στους κατοχους της καρτας (απο μιλια σε αεροπορικες εταιρειες, εισοδο στα prive club μεγαλων ξενοδοχειακων αλυσιδων, εισοδο σε business lounges, ειδικες τιμες σε ξενοδοχεια στην Ελλαδα και το εξωτερικο, ειδικες προσφορες απο συνεργαζομενα ταξιδιωτικα γραφεια κλπ.)
Ο κατοχος της blvd card θα συμμετεχει στο προγραμμα επιβραβευσης, οπου με καθε αγορα στο blvd deals θα κερδιζει ποντους, οπου καθε ποντος=1 ευρω. Αυτοι οι ποντοι μπορουν να εξαργυρωθουν σε οποιαδηποτε απο τις προσφορες του blvddeals.
Καθε μηνα θα λαμβανετε ηλεκτρονικη ενημερωση για ολες τις καινουριες συνεργασιες, προσφορες κλπ., ενω θα αναρτωνται και στην ειδικη ιστοσελιδα της blvd card.
Για περισσοτερες πληροφοριες για την καρτα blvd card επισκεφτειτε την ιστοσελιδα www.blvd-world.net  &  www.departure-blvd.net/gr/index.php?page=services




Γιατι να την αποχτησω;


Γιατι ποτε ενα δικτυο δεν εδινε τοσα πολλα στα μελη του……
Για τα μοναδικα ταξιδιωτικα προνομια που προσφερει
Για το δικτυο blvd (περιοδικο departure blvd, εκδοσεις blvd και blvd boutique collection)
Ειδικες προσφορες και εκπτωσεις στους κατοχους στην ιστοσελιδα πολυτελων ταξιδιωτικων προσφορων blvd deals
Καθε κουπονι συνοδευεται απο μια blvd card. Σε περιπτωση αγορας περισσοτερων του ενος κουπονιων, μπορει να μεταβιβαστει σε καποιο συγγενη η φιλο του αγοραστη.  
 


προσφορα για: 63€ για δυο (2) διανυκτερευσεις με πλουσιο πρωινο σε περισσοτερα απο 30 ξενοδοχεια πολυτελειας σε ολη την Ελλαδα με την αποκτηση μιας ηλεκτρονικης e-συνδρομης ενος (1) ετους στο μηνιαιο ταξιδιωτικο περιοδικο departure blvd και μια (1) blvd card, αξιας 210€-εκπτωση 70%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες