Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

15€ αγορα ενος αντικειμενου δωρεαν αποστολη ολη ελλαδα καθως και χαραξη προσωπικου μηνυματος laser





15€ αγορα ενος αντικειμενου δωρεαν αποστολη ολη ελλαδα καθως και χαραξη προσωπικου μηνυματος laser


  • Η προσφορα ισχυει απο 04/08/2011 εως και 31/10/2011.

  • Η προσφορα περιλαμβανει ενα κουπονι για την αγορα του αντικειμενου της αρεσκειας σας επιλογη απο, Ρακετες παραλιας με χαραξη Laser και δωρο μια μπαλα, Αυγο χρονομετρο απο ανοξειδωτο ατσαλι, Δοχειο απο ανοξειδωτο ατσαλι για αποθηκευση, Αυτοματης σαρωσης ραδιοφωνο FM για το ντους με βεντουζα, ΣΚΑΚΙ – DOMINO.

  • Σας δινετε... επισης η δυνατοτητα να χαραξετε οποιοδηποτε μηνυμα επιθυμειτε πανω στο αντικειμενο δωρεαν με Laser

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο,  τους συγγενεις του η τους φιλους του.

  • Δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα στην διευθυνση που επιθυμειτε στελνοντας email τον κωδικο κουπονιου, το αντικειμενο η τα αντικειμενα που επιθυμειτε, το μηνυμα που θελετε να γραψετε και την διευθυνση σας στο info@myown.gr

  • Μπορειτε να επικοινωνησετε και τηλεφωνικα για την παραγγελια σας στα 210 2112534 και 6942 – 664 931




 
 
 Τα   Προϊοντα




Α. Αυγο χρονομετρο απο ανοξειδωτο ατσαλι. Το πιο χρησιμο gadget για την κουζινα σας.
 
Β.  Δοχειο απο ανοξειδωτο ατσαλι για αποθηκευση 600ml οποιουδηποτε υγρου (νερο, πορτοκαλαδα κλπ). Κατασκευασμενο απο διπλη στρωση και μεταλλικο φινιρισμα. Πολυ χρησιμο για τις διακοπες σας και την καθημερινοτητα.
 
Γ. Ρακετες παραλιας με χαραξη Laser. Το αγαπημενο σας παιχνιδι στην παραλια τωρα με τις ρακετες σας χαραγμενες με laser στα μηνυματα που σας κανουν κεφι. Περιλαμβανονται 2 ρακετες απο καλης ποιοτητας ξυλο. Διαστασεις 41 Χ 22cm. Στην συσκευασια και μια μπαλα. Καλο παιχνιδι και καλο καλοκαιρι.
 

Δ.
Αυτοματης σαρωσης ραδιοφωνο FM για το ντους με βεντουζα. Δουλευει με 2 μπαταριες ΑΑΑ.
 
Ε. ΣΚΑΚΙ - DOMINO + 2 ακομα παιχνιδια για ατελειωτες ωρες διασκεδασης στην παραλια η στο σπιτι. Περιλαμβανει πολυτελη ξυλινη θηκη για να χαραξετε το μηνυμα που θελετε.

 

προσφορα για: 15€ για την αγορα ενος αντικειμενου με δωρεαν αποστολη σε ολη την Ελλαδα καθως και την χαραξη του προσωπικου σας μηνυματος με Laser,επιλογη απο Ρακετες παραλιας,gadget Χρονομετρο,Σκακι-domino,Δοχειο αποθηκευσης(600ml) και Ραδιοφωνο για το ντους απο το e–shop myown.gr,Αξιας 31€-εκπτωση 50%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες