Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

119€ δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων hotel alexakis απο τις παλαιοτερες και γνωστες ιαματικες πηγες





119€ δυο (2) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομων hotel alexakis απο τις παλαιοτερες και γνωστες ιαματικες πηγες


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 1/08/2011- 30/09/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για Δυο (2) διανυκτερευσεις Δυο (2) ατομων στο Hotel ALEXAKIS σε μια απο τις παλαιοτερες και πιο γνωστες ιαματικες πηγες της Ελλαδας Λουτρα Υπατης

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να... χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 Hotel ALEXAKIS


Το ξενοδοχειο Αλεξακη ειναι μια οικογενειακη επιχειρηση με πολυχρονη εμπειρια και προσφερει υπηρεσιες υψηλου επιπεδου σε φιλικο περιβαλλον και προσιτες τιμες. Βρισκεται μολις 200μ. απο τα φημισμενα ιαματικα λουτρα της Υπατης.
Τα 27 ευρυχωρα δωματια ειναι πληρως εξοπλισμενα με κλιματισμο (θερμανση- ψυξη),τηλεφωνο, τηλεοραση, mini-bar και θυριδα ασφαλειας. Όλα εχουν ανετα μπαλκονια με μοναδικη θεα στα καταπρασινα βουνα.
Το ξενοδοχειο διαθετει ανελκυστηρα και 24ωρη υπηρεσια δωματιου. Το σερβις ειναι υποδειγματικο. Στην ευρυχωρη βεραντα με την απλετη θεα μπορειτε να απολαυσετε τον απογευματινο σας καφε.
Λουτρα Υπατης


Τα Λουτρα Υπατης ειναι μια απο τις παλαιοτερες και πιο γνωστες ιαματικες πηγες της Ελλαδας γνωστες απο την αρχαιοτητα (4ο αι. π.Χ.) και ηταν αφιερωμενα στη Θεα του ερωτα και της ομορφιας Αφροδιτη.  Τα νερα της πηγης των Λουτρων Υπατης θα πρεπει να αναβλυσαν απο μεγαλη σεισμικη δονηση μετα το 427 π.Χ. γιατι ο σπουδαιοτερος αρχαιος Έλληνας σεισμολογος, ο Δημητριος ο Καλλατιανος, περιγραφοντας το μεγαλο σεισμο του 427  π.Χ. στη Φθιωτιδα, δεν τα αναφερει, ενω μνημονευει αλλες πηγες. Η λουτροπολη αναπτυχθηκε κατα τα τελη του 18ου αιωνα οποτε και κατασκευασθηκε το πρωτο υδροθεραπευτηριο και τα πρωτα οργανωμενα ξενοδοχεια , το «Όρθρυς», το «Οιτη» και το «Φθιωτις», κτιρια με ιδιαιτερη αρχιτεκτονικη που κοσμουν την περιοχη. Αργοτερα, περι το 1930 κτιζεται το «Πηγαι» καθως και τα ξενοδοχεια «Υπατη» και «Λαμια». Το 1960 κατασκευαστηκε ενα προτυπο υδροθεραπευτηριο με συγχρονες εγκαταστασεις, θεωρουμενο το τελειοτερο στη χωρα και αρχισε τη λειτουργια του. Σημερα τα Λουτρα Υπατης ειναι  μια μικρη αλλα ολοκληρωμενη πολη, μια λουτροπολη που δεν της λειπει τιποτα και που εξασφαλιζει μια απολυτα ανετη, ευχαριστη, και απολαυστικη διαμονη, χωρις προβληματα.
Η πηγη της Υπατης ειναι μια υδροθειοχλωριο-νατριουχος και αλκαλικων γαιων οξυπηγη, μοναδικη στον κοσμο, ιδανικη για παθησεις του κυκλοφορικου, υπερταση, χρονιες παθησεις του νευρικου συστηματος, ρευματοπαθειες, αρθροπαθησεις, ημικρανιες, μετατραυματικες καταστασεις, παθησεις και συνδρομα αγγειων, ανεπαρκεια στεφανιαιων αρτηριων καρδιας, ενδοαρτηριτιδα κατω ακρων, φλεβιτιδες, παθησεις καρδιας, διαταραχη νευρικου συστηματος, ταχυκαρδιες, αρρυθμιες, παθησεις δερματος, εκζεμα, δερματιτιδα, διαταραχη περιφερειακων νευρων και μυων, παραλυσεις και ατροφιες μυων.
Η θερμοκρασια τους, 33,5 βαθμοι Κελσιου, ειναι παραπλησια του ανθρωπινου σωματος. Έτσι επισκεπτες που αντιμετωπιζουν προβληματα με καρδιοπαθειες και υπερταση μπορουν αφοβα να δεχθουν τις θεραπευτικες τους ιδιοτητες.
Οι ιαματικες Πηγες και οι συγχρονες εγκαταστασεις του υδροθεραπευτηριου των Λουτρων Υπατης βρισκονται μεσα σε ενα πανεμορφο παρκο, μοναδικο στην περιοχη αλλα και στην Ελλαδα, εκτασης 90 περιπου στρεμματων, που αποτελει χωρο αναπαυσης, αναψυχης, γαληνης και ηρεμιας.


Τοποθεσια
Τα Λουτρα Υπατης  βρισκονται κοντα στην ομωνυμη κωμοπολη και στον Σπερχειο ποταμο στους προποδες της Oιτης, που περιβαλλεται απο ενα καταπρασινο και πανεμορφο φυσικο περιβαλλον. Απεχουν 18 χλμ απο τη Λαμια (πρωτευουσα του Νομου Φθιωτιδας), 11χλμ απο τον σιδηροδρομικο σταθμο Λιανοκλαδιου και 85 χιλιομετρα απο την πολη της Καρδιτσας.


Περιοδος και ωραριο λειτουργιας

Τα λουτρα Υπατης λειτουργουν σε ετησια βαση απο 1η Ιουνιου εως και 30η Οκτωβριου, ενω το ωραριο λειτουργιας ειναι καθημερινα απο 06.00-13.30 και απο 16.00-20.00.


προσφορα για: 119€ για Δυο (2) διανυκτερευσεις Δυο (2) ατομων στο Hotel ALEXAKIS σε μια απο τις παλαιοτερες και πιο γνωστες ιαματικες πηγες της Ελλαδας, Λουτρα Υπατης, αξιας 199€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες