Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

210 € δυο (2) διανυκτερευσεις νησι παρου, κανετε διακοπες συνδυαζει τα παντα, (νυχτερινη ζωη-ομορφα





210 € δυο (2) διανυκτερευσεις νησι παρου, κανετε διακοπες συνδυαζει τα παντα, (νυχτερινη ζωη-ομορφα


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους --/07/2011- 31/07/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για δυο (2) διανυκτερευσεις για (2) ατομα με πλουσιο πρωινο, στο NARGES HOTEL 4* στην Παρο

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 4 συνεχομενες... διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.

  • Για παιδια κατω των 12 ετων δωρεαν


 
 
NARGES


Ένα μοναδικο μερος για ιδανικες διακοπες. Ειναι ετοιμοι να προσφερουμε τη φιλοξενια μας παντα με χαμογελο, σε ενα Α `κατηγοριας ξενοδοχειο, χτισμενο με παραδοσιακη κυκλαδιτικη αρχιτεκτονικη στην παραλια της Αλυκης.
Το NARGES ξενοδοχειο διαθετει 4 σουιτες ,2 νυφικες σουιτες 11 junior σουιτες και 60ευρυχωρα δωματια με μαρμαρινο μπανιο, απευθειας τηλεφωνικη συνδεση, στεγνωτηρα μαλλιων, ψυγειο, TV, A / C-ΘΕΡΜΑΝΣΗ, χρηματοκιβωτιο και μεγαλες βεραντες.
Καθε δωματιο ειναι ξεχωριστα σχεδιασμενο και διακοσμημενο ωστε να τηρουν πληρη αρμονια της κυκλαδιτικης αρχιτεκτονικης, φωτεινα χρωματα, μινιμαλιστικη πολυτελεια και ελληνικη φιλοξενια.


Ένα γοητευτικο εστιατοριο  σε μπλε χρωματα σας περιμενει να δοκιμασετε τις ελληνικες γευσεις του σεφ. Η μεγαλη πισινα που περιβαλλεται απο εξωτικες ομπρελες και κρεβατια να ξαπλωσετε. Στο μπαρ της πισινας τα κοκτειλ ειναι ετοιμα να σας δροσισουν εκπληρωσει το ονειρο για τις ξεκουραστες στιγμες σας.
 
Η Παρος ειναι ενα απο τα πιο δημοφιλη νησια των Κυκλαδων. Ειναι γνωστη για τις χρυσες παραλιες της, τα γραφικα χωρια και απο την εντονη νυχτερινη της ζωη. Το νησι της Παρου, βρισκεται στη μεση του Αιγαιου και μπορειτε να φτασετε ειτε με πλοιο η αεροπλανο.  Δημοφιλης θεσεις ειναι επισης Ναουσα, Κολυμπηθρες, Λιβαδι, Χρυση Ακτη, στην Πουντα και Παρασπορος. Με κρυσταλλινες παραλιες και απαλη χρυση αμμο, την Παρο προσελκυει πολλους επισκεπτες καθε καλοκαιρι. Στην Παρο υπαρχουν δυο απο τα καλυτερα σημεια για windsurfing στις Κυκλαδες, Χρυση Ακτη και Νεα Χρυση Ακτη.
  

προσφορα για: 210 € για Δυο (2) διανυκτερευσεις στο Νησι της Παρου, για να κανετε διακοπες που συνδυαζει τα παντα, (νυχτερινη ζωη-ομορφα εστιατορια- χρυσες παραλιες) για Δυο (2) ατομα με πλουσιο πρωινο στο NARGES HOTEL 4*, αξιας 360€ - εκπτωση 42%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες