Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

294€ ενα τετραημερο γραφικο φισκαρδο κεφαλονιας, ισχυουν τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα





294€ ενα τετραημερο γραφικο φισκαρδο κεφαλονιας, ισχυουν τρεις (3) διανυκτερευσεις δυο (2) ατομα


  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για τις περιοδους 22/08/2011- 30/09/2011

  • Το καθε κουπονι ισχυει για τρεις (3) διανυκτερευσεις για (2) ατομα στο σε δικλινο με πλουσιο πρωινο στο Hotel ALMYRA 3*

  • Μπορει να αγοραστει απεριοριστος αριθμος κουπονιων ανα χρηστη, για χρηση απο τον ιδιο, τους συγγενεις η τους φιλους του.

  • Επιπλεον, και μονο για τους κατοχους των κουπονιων της συγκεκριμενης... προσφορας, ισχυει εκπτωση 10% για να απολαυσετε εκλεκτα πιατα βασισμενα αποκλειστικα στις συνταγες της Τασιας.

  • Τα κουπονια μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αθροιστικα (πχ 2 κουπονια – 6 συνεχομενες διανυκτερευσεις).

  • Μετα την αγορα των κουπονιων ειναι απαραιτητη η αμεση επικοινωνια με το VELASTOURS στο 2310 512032, 2310 518015, 2310 281228 για την γνωστοποιηση της επιθυμητης ημερομηνιας.

  • Κρατησεις γινονται δεκτες μονο απο τους κατοχους των κουπονιων.

  • Μεταβιβαση κουπονιων σε τριτους γινεται μονο απο τους κατοχους και με εγκαιρη ενημερωση στο ταξιδιωτικο γραφειο VELASTOURS.


 
 



Το Ξενοδοχειο


Στην καρδια ενος καταπρασινου λοφου, χαμενο μεσα στα κυπαρισσια και τους κεδρους ,το Αλμυρα ατενιζει το Ιονιο. Απεχοντας λιγα μονο λεπτα απο το γραφικο λιμανακι του Φισκαρδου, το Αλμυρα ειναι το ιδανικο ξενοδοχειο γι' οσους αναζητουν αυθεντικη φιλοξενια, προσωπικη φροντιδα και παροχη υπηρεσιων υψηλων προδιαγραφων.
Το Αλμυρα σας καλωσοριζει σε ενα περιβαλλον αριστης φιλοξενιας που συνδυαζει αρμονικα τη φιλικη διαθεση και την αψογη παροχη υπηρεσιων. Με 27 δωματια -8 deluxe / 2 apartments- και υπο τη συνεχη προσωπικη φροντιδα του ζευγαριου των ιδιοκτητων, το Αλμυρα μετατρεπεται σε μοναδικο προορισμο, αφου η μαγευτικη του τοποθεσια θα σας συναρπασει.
Αισθανθειτε την γαληνη του απεραντου γαλαζιου στην βεραντα του Αλμυρα, αγναντευοντας την Ιθακη και τη Λευκαδα. Αποδραστε στην απολυτη απλοτητα νιωστε την απεριττη πολυτελεια. Απλο , φιλικο και οικειο, το Αλμυρα σας προσκαλει να το ανακαλυψετε.
 
Το εστιατοριο
Το Τασια ειναι αναμφισβητητα ενα απο τα πιο γνωστα εστιατορια της Ελλαδας. Ανηκει στην οικογενεια των ιδιοκτητων του Αλμυρα.


Οφειλει την φημη του στην Τασια Δενδρινου που εδω και τριαντα και πλεον χρονια επιμελειται τα παντα στο εστιατοριο που την ανεδειξε στα τηλεοπτικα και εκδοτικα δρωμενα.
Στο Τασια μπορειτε να απολαυσετε ελληνικη παραδοσιακη κουζινα καθως και εκλεκτα πιατα βασισμενα αποκλειστικα στις συνταγες της Τασιας.


Στην αποβαθρα του μικρου λιμανιου του Φισκαρδου το εστιατοριο της Τασιας γινεται πολος ελξης διασημων και μη που επιθυμουν να γευτουν τα φρεσκα ψαρια καλοψημενα στα καρβουνα, τις μοναδικες ψαροσουπες του μπαρμπα Πανου, του αντρα της Τασιας, η να δοκιμασουν και να κρινουν μονοι τους αν η αστακομακαροναδα αξιζει την φημη της.
Κολοκυθοκεφτεδες της Τασιας



Μακαροναδα του ψαρα



Κρεατοπιτα



Κακαβια



Ρυζογαλο



Πορτοκαλογλυκο



Γλυκο της Τασιας






 

προσφορα για: 294€ για ενα τετραημερο στο γραφικο Φισκαρδο της Κεφαλονιας, ισχυουν Τρεις (3) διανυκτερευσεις για Δυο (2) ατομα σε δικλινο με πλουσιο πρωινο στο Hotel ALMYRA 3*, καθως και εκπτωση για να φατε στο διασημο εστιατοριο της Τασιας, αξιας 490€ - εκπτωση 40%



απο την σελιδα προσφορων : bestofferz.gr

προσφορες