Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

raferi digital: εκτυπωση φωτογραφιας





raferi digital: εκτυπωση φωτογραφιας
Καθε κουπονι ειναι ατομικο και αφορα ενα πινακα εκτυπωμενο σε καμβα απο δικες σας φωτογραφιες απο την RAFERI Digital ψηφιακες δημιουργιες. Επιλεγετε εναν πινακα απο τους εξης:
  • Διαστασεων 30 x 40, (αρχικης αξιας 40€, τελικης αξιας 12€)
  • Διαστασεων 40 x 50, (αρχικης αξιας 48€, τελικης αξιας 14€)
  • Διαστασεων 60 x 40, (αρχικης αξιας 65€, τελικης αξιας 15€)
  • Διαστασεων 70 x 50, (αρχικης αξιας 75€, τελικης αξιας 18€)
Μπορουν να... αγοραστουν απεριοριστα κουπονια για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 30/05/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το cheapis.gr δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Ημερες & ωρες εξυπηρετησης:
Δευτερα εως Παρασκευη 10:00 – 20:00 Μετα την αγορα σας, επικοινωνειτε στο τηλεφωνο 2310 785163, η με email στο raferidigital@yahoo.gr, για την ολοκληρωση της παραγελιας σας.
Για πανελλαδικη αποστολη του καμβα δινετε ειτε τηλεφωνικα ειτε με email, τον κωδικο του κουπονιου, τη διασταση που σας ενδιαφερει, ονοματεπωνυμο, τηλεφωνο και διευθυνση αποστολης.
Για πανελλαδικη αποστολη του καμβα, πληρωνετε 5€ απευθειας στον courier. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Raferi Digital: Εκτυπωση φωτογραφιας σε καμβα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες