Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

αλκυονις & στουντιο new art cinemas: aτομικο εισιτηριο





αλκυονις & στουντιο new art cinemas: aτομικο εισιτηριο
Καθε κουπονι ειναι για 1 ατομο και αφορα εισιτηριο εισοδου, για την παρακολουθηση της ταινιας της επιλογης σας στους κινηματογραφους Aλκυονις New Star Art Cinema & Στουντιο New Star Art Cinema, στην Αθηνα.
Μπορουν να αγοραστουν απεριοριστα κουπονια ανα χρηστη για προσωπικη χρηση η υπο τη μορφη δωρου. Το κουπονι ισχυει εως 31/08/2015.
Αν με υπαιτιοτητα του αγοραστη, δεν χρησιμοποιηθει το κουπονι μεσα στη διαρκεια ισχυς του, το site... δεν φερει καμια ευθυνη και δεν υποχρεουται να το ακυρωσει και να επιστρεψει τα χρηματα στον αγοραστη. Δεν απαιτειται προηγουμενη τηλεφωνικη επικοινωνια. Ειναι απαραιτητη η εκτυπωση & η προσκομιση του κουπονιου σας, την ημερα της επισκεψης σας στους χωρους των κινηματογραφων. Η Εταιρεια μας δεν συμμετεχει στις συμβασεις πωλησης, αλλα συνιστα τριτο διαμεσολαβητη & ουδεμια ευθυνη φερει για τις συμβασεις πωλησης. Το προϊον/υπηρεσια τιμολογειται απευθειας απο τον Προμηθευτη προς τον Αγοραστη. Η Εταιρεια μας ουδεμια ευθυνη φερει για οποιοδηποτε ζητημα ανακυψει σχετικα με την παραδοση του προϊοντος/υπηρεσιας απο τον Προμηθευτη στον χρηστη.
προσφορα για: Αλκυονις & Στουντιο New Art Cinemas: Aτομικο εισιτηριο εισοδου!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες