Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

500cosmetics: συσκευη massage αυχενα





500cosmetics: συσκευη massage αυχενα
Περιλαμβανει:Μια συσκευη massage για αυχενα ( U-neck) η για την πλατη ( U-waist), απο την εταιρεια 500Cosmetics. Επιλεγετε αναμεσα απο: 59€ για τη συσκευη massage U-neck149,95€ για τη συσκευη massage U-waist Συσκευη massage αυχενα U-neck

Το συστημα U-neck λειτουργει χρησιμοποιωντας φυσιοθεραπευτικες τεχνικες για τους μυϊκους πονος οπως η Ηλεκτροδιεγερση χαμηλης συχνοτητας, η θερμοτητα και η δονηση.
Η βασικη λειτουργεια του... ειναι η απολυση των μυϊκων πονων, η διεγερση της κυκλοφοριας του αιματος και η χαλαρωση των μυων μειωνοντας ετσι την πιθανοτητα πιθανων φλεγμονων στην περιοχη του αυχενα που προερχονται λογω κοπωσης και ασχημης στασης.Ειναι μια διαδικασια τονωσης μιας και κανει μασαζ στην ενδογενη περιοχη που λειτουργουν σαν φυσικα αναλγητικα για την περιοχη του σωματος.
Επιπλεον, δεν δημιουργει καποια αισθηση βαρους που δημιουργουν τα δαχτυλα κατα τη διαρκεια που πραγματοποιειται μασαζ απο καποιο αλλο προσωπο.Η συσκευη U-neck ειναι αποτελουμενη απο το εξαρτημα που δημιουργει μασαζ και μια οθονη LCD και απο ενα τηλεχειριστηριο.Μετα την τοποθετηση της συσκευης στην περιοχη του αυχενα, μπορειτε να επιλεξετε αναμεσα σε δυο εντασης θερμοτητας, την υψηλη θερμοτητα (H) και τη χαμηλη θερμοτητα (L), συμφωνα με τη θερμοκρασια του περιβαλλοντος η την προτιμηση του καθενος.Συμφωνα με τις προτιμησεις του καθε ανθρωπου, το U-neck επισης διαθετει:
  • 6 διαφορετικες επιλογες ηλεκτροδιεγερσης
  • 6 διαφορετικες επιλογες μασαζ με μηχανικη δονηση
  • Συνισταται να χρησιμοποιειτε τη συσκευη μεχρι 2 φορες την ημερα και για οχι περισσοτερο απο 10-20 λεπτα.
Συσκευη massage πλατης U-waistΤο συστημα U-waist Care massager ειναι σχεδιασμενο για να δρα απευθειας στην περιοχη της πλατης και της μεσης. Συνδυαζει διαφορετικες μορφες φυσιοθεραπειας οπως μασαζ, πιεση, τριβη και δονηση για την καλυτερη κυκλοφορια του αιματος. Ο βασικος στοχος του ειναι η απαλυνση των οσφυϊκων πονων διεγειροντας την κυκλοφορια του αιματος μειωνοντας τις πιθανοτητες για φλεγμονες προερχομενες απο κουραση και κακη σταση του σωματος. Ειναι μια διαδικασια διεγερσης μιας και η συσκευη ελευθερωνει τις ενοριες που δρουν σαν φυσικα αναλγητικα για το σωμα. Επιπλεον, η αισθηση του μασαζ ειναι αρκετα ευχαριστη σε συγκριση με τους πονο που δημιουργουν αντιστοιχες συσκευες μασαζ.
H συσκευη U-waist αποτελειται απο μια συσκευη μασαζ με οθονη LCD, ηλεκτρονικο τηλεχειριστηριο και φορτιστης.Ο εργονομικος σχεδιασμος του προσαρμοζεται τελεια με το σε καθε μεγεθος πλατης. Επιπλεον, αναλογα με τις αναγκες του καθε ατομου, το U-waist διαθετει 3 επιλογες που μπορουν να συνδυαστουν με πεντε διαφορετικες μορφες:
  • Επιλογη μασαζ: εφαρμοζει πιεση μεσω αερα
  • Επιλογη δονησης: εφαρμοζει μηχανικη πιεση
  • Επιλογη φωτος και θερμοτητας: εφαρμοζει ζεστη μεσω φωτος
Ενδεικνυται η χρηση της συσκευης το πολυ 2 φoρες την ημερα 10 με 15 λεπτα.
προσφορα για: 500cosmetics: Συσκευη massage για αυχενα η πλατη!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες