Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

viva la beauty: 6 συνεδριες αποτριχωσης ipl re-nova τελευταιας γενιας





viva la beauty: 6 συνεδριες αποτριχωσης ipl re-nova τελευταιας γενιας
Περιλαμβανει:Ένα προγραμμα ριζικης αποτριχωσης με IPL Re - Nova τελευταιας γενιας για αντρες και γυναικες για εξι (6) επισκεψεις σε περιοχες της επιλογης σας στο εργαστηριο Αισθητικης Viva la beauty, στο Ελληνικο.
Πιο αναλυτικα: Για τις γυναικες:1 κουπονι των 15€, για μικρες περιοχες με επιλογη μιας απο: Γραμμη μπικινιΣτηθοςΓραμμη κοιλιαςΜασχαλεςΆνω χειλοςΠηγουνιΜεσοφρυοΑκροδακτυλαΠαρειες 2... κουπονια των 15€, για περιοχες με επιλογη μιας απο:Full faceAντιβραχια - Πηχης χεριου 3 κουπονια των 15€, για περιοχες με επιλογη μιας απο:Γαμπες Μηρους Full Μπικινι
Για τους αντρες:1 κουπονι των 15€ για μικρες περιοχες με επιλογη μιας απο: ΖυγωματικαΑυχεναςΑυτιΑκροδακτυλα 2 κουπονια των 15€ για περιοχες με επιλογη μιας απο:ΏμοιΚολλαρο 3 κουπονια των 15€ για περιοχες με επιλογη μιας απο:Ολοκληρη πλατηΣτηθος Κοιλια Ασφαλες, αποτελεσματικο, γρηγορο και ανωδυνο το IPL Re-Nova ειναι ενας πανισχυρος εξολοθρευτης της τριχας και αποτελει την ιδανικη λυση για εσας που αναζητειτε σταθερη, ασφαλη και μονιμη αντιμετωπιση της τριχοφυΐας! Το IPL Re-Nova ενδεικνυται ακομη και για τις μαυρισμενες επιδερμιδες, αλλα και για εκεινες που εκτιθενται ακομη στον ηλιο.
προσφορα για: Viva la beauty: 6 συνεδριες αποτριχωσης με IPL Re-Nova τελευταιας γενιας.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες