Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

excellent car wash: για μη τα βλεπετε…





excellent car wash: για μη τα βλεπετε…
Περιλαμβανει:Καθαρισμος και σχολαστικη συντηρηση των μπροστινων φανων του αυτοκινητου με ειδικα προϊοντα της 3M, απο το Excellent car wash. Όσο και αν δεν δινουμε την πρεπουσα σημασια, τα φαναρια του αυτοκινητου μας ειναι μια αρκετα σοβαρη υποθεση.
Πιο συγκεκριμενα, μειωνεται αισθητα η αποδοση των φωτων σε συνθηκες οδηγησης, αλλα και η αριστη ποιοτητα τους ειναι απαραιτητη προϋποθεση στον ελεγχο ΚΤΕΟ.Γι αυτο και οφειλουμε να... φροντιζουμε τακτικα για την καθαριοτητα και την καλη εμφανιση τους, που δεν ειναι μονο μιση αρχοντια, αλλα κι ενα αποδεικτικο στοιχειο της φροντιδας και της σημασιας που δινουμε σε ολο το αυτοκινητο.
Τα φαναρια θολωνουν προωρα, εξαιτιας της εκθεσης στην ηλιακη ακτινοβολια, στη σκονη και στους αλλους περιβαλλοντικους παραγοντες με αποτελεσμα να μειωνεται αισθητα η αποδοση τους σε συνθηκες οδηγησης.
Επισης, χαλαει αισθητα η εικονα του αυτοκινητου, οποτε για να γινουν τα φαναρια του αυτοκινητου μας σαν καινουργια, αφαιρειται πληρως η θολη καμενη επιφανεια που τα καλυπτει και ετσι αποκτουν την παλια τους λαμψη.
προσφορα για: Excellent car wash: Για να μη τα βλεπετε… θολα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες