Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

the box: ζωντανο παιχνιδι διαφυγης 3-6 ατομα





the box: ζωντανο παιχνιδι διαφυγης 3-6 ατομα
Περιλαμβανει:Εισιτηριο εισοδου 1 ατομου για την συμμετοχη του σε ενα απο τα 2 δωματια μυστηριου του The box. Ελαχιστος αριθμος συμμετεχοντων ανα δωματιο: 3 ατομα. Επιλεγετε αναμεσα απο:το δωματιο "The haunted box" για παιχνιδι διαρκειας 60’.το δωματιο "The museum box" για παιχνιδι διαρκειας 60’. Συγκεκριμενα το καθε δωματιο:The haunted box: Λυστε το μυστηριο του στοιχειωμενου δωματιου!
Ένα ριγος, διαπερνα... την σπονδυλικη σας στηλη, την ωρα που η πορτα, κλειδωνει,πισω σας. Ριχνετε, βιαστικες ματιες,γυρω σας! Τι θα κανετε; Καποιος σας ακολουθει η νομιζετε; Πρεπει να ξεκινησετε, να ψαχνετε,τον τροπο να βγειτε εξω. Η ωρα περναει! Το ρολοι πλησιαζει 12.. Τικ, τακ, τικ, τακ..The museum box: Μπειτε στο μουσειο και κλεψτε το χρυσο τουβλακι!
Μπαινετε στο δωματιο και το βλεπετε! Ακριβως, μπροστα στα ματια σας, γυαλιζει και σας προκαλει, να απλωσετε το χερι να το πιασετε! Δεν ειναι ομως και τοσο ευκολο, υπαρχει φυλακας, υπαρχουν καγκελα και λειζερ! Τερμα το χαζεμα, ας αρχισουμε! Ακουγονται βηματα.. ειναι ο φρουρος! Πλησιαζει.. βημα, βημα, βημα!
προσφορα για: The box: Ζωντανο παιχνιδι διαφυγης για 3-6 ατομα.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες