Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

θεατρο λυχνος τεχνης και πολιτισμου: 'άνθρωποι και άγγελοι' του βασιλη λαζαριδη





θεατρο λυχνος τεχνης και πολιτισμου: 'άνθρωποι και άγγελοι' του βασιλη λαζαριδη
Περιλαμβανει:Εισιτηριο εισοδου 1 ατομου για το θεατρικο μονοπρακτο «Άνθρωποι και Άγγελοι» , του Βασιλη Λαζαριδη που παρουσιαζεται στο Θεατρο Λυχνος τεχνης και πολιτισμου.Διαρκεια εργου: 60΄ λεπτα. Συντελεστες

Σκηνοθεσια: Βασιλης ΛαζαριδηςΒοηθος σκηνοθεσιας: Δαναη ΓιατρουΚαλλιτεχνικη διευθυνση: Μακης Αρβανιτακης Μουσικη: Σιμος Κουσκουνης Σκηνικα – Κοστουμια: Γιαννης Κοντορουχας Κατασκευη... σκηνικων : Παναγιωτης Λαζαριδης Φωτισμοι: Νασος ΚοτριδηςVideo art: Βαγγελης Παπαευαγγελιου Φωτογραφιες: Πηνελοπη ΣαρρηΟργανωση παραγωγης: Σοφια Μαξουρη Παιζουν: Μανος Αντωνιου (Διογενης) - Βασιλης Λαζαριδης (Αριστοτελης)
Λιγα λογια για το εργο Το θεατρικο μονοπρακτο " Άνθρωποι και Άγγελοι " αποτελει το πρωτο μερος της τριλογιας "Αγγελων εργα" του Βασιλη Λαζαριδη. Το εργο παρουσιαστηκε για πρωτη φορα στις 29 Οκτωβριου 2014 στο Θεατρο "Λυχνος τεχνης και πολιτισμου" στο Γκαζι ενω παραλληλα εχει εκδοθει σε βιβλιο που κυκλοφορει απο τις Εκδοσεις Γαβριηλιδη.Η μουσικη εχει γραφτει ειδικα για την παρασταση απο τον Σιμο Κουσκουνη. Κλασσικες ενορχηστρωσεις αναδεικνυουν την ευθραυστη ενδοσκοπικη διαθεση του θεατρικου. Η ενορχηστρωση, η ηχογραφηση και η παραγωγη εγινε στο στουντιο της WaveΜusic. Το cd με την μουσικη του εργου ειναι παραγωγη της WaveMusic www.wavemusic.gr και κυκλοφορει απο την FM Records.
Πλοκη εργου

Βρισκομαστε στην δεκαετια του ’50. Ο Αριστοτελης και ο Διογενης, φιλοι απο παιδια, συναντιουνται μια βραδια σε ενα Πλακιωτικο σοκακι. Παρα τις διαφορετικες τους διαδρομες, η συναντηση αυτη ξυπνα μεσα τους μνημες, οπου η προσηνεια εναλλασσεται με την τραχυτητα και η γαληνη με την παραφροσυνη των βιωματων που χαραξαν την ζωη τους.Η νυχτα αυτη σηματοδοτει μια μοναδικη πορεια εσωτερικης καθαρσης που τους προετοιμαζει για κατι αλλο, περα απο αυτο που γνωριζουν… την συναντηση με τον Άγγελο τους. Το εργο βασιζεται στο σκεπτικο οτι ο ανθρωπος στην ζωη του εχει δυο Αγγελους που τον ακολουθουν. Ο ενας τον εγκαταλειπει στα μεσα της ζωης του και ο αλλος τον ακολουθει μεχρι το τελος του. «Γεννιομαστε αγγελοι, ζουμε σαν δαιμονες και πεθαινουμε σαν αγγελοι».Μια συγκλονιστικη παρασταση, που περναει μηνυματα διεγειροντας συναισθηματικα τον θεατη.
προσφορα για: Θεατρο Λυχνος τεχνης και πολιτισμου: 'Άνθρωποι και Άγγελοι' του Βασιλη Λαζαριδη.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες