Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

rose spa: θεραπειες massage 1 2 ατομα





rose spa: θεραπειες massage 1 2 ατομα
Περιλαμβανει:Θεραπειες massage για 1 η 2 ατομα, απο το Rose Spa. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • Full body massage Tuina, Thai oil η Qi gong, διαρκειας 45΄λεπτων.
    • 17€ για 1 ατομο.
    • 29€ για 2 ατομα.
  • Exclusive Therapy Package.
    • 24,9€ για 1 ατομο.
    • 48€ για 2 ατομα.
Το Exclusive Therapy Package πραγματοποιειται σε μια επισκεψη και περιλαμβανει:
  • 1 Full Body Μασαζ 45’ ( Επιλογη απο Tuina Μασαζ, η Thai Oil η Qi Gong),
  • 1 Θεραπεια... Ρεφλεξολογιας 30΄,
  • 1 Ajurverda Head 15΄.
Tuina massageο Tuina μασαζ ειναι η παλαιοτερη μεθοδος μασαζ στην ιστορια της Κινας, εχει χρησιμοποιηθει ευρεως για τη φροντιδα υγειας και τη θεραπεια ασθενειων.Ο μασεζ χρησιμοποιησει τα χερια, αγκωνες η αλλα μερη του σωματος του, με ιδιαιτερη τεχνικη σε σημεια επιφανειας του ανθρωπινου σωματος, ετσι ωστε να ρυθμισει τις φυσιολογικες και παθολογικες καταστασεις του σωματος, για την επιτευξη της ανακτησης και προληψης των ασθενειων. Το Tuina μασαζ ανηκει στην εξωτερικη θεραπεια της παραδοσιακης κινεζικης ιατρικης. Το Tuina μασαζ ειναι πολυ χρησιμο για την ανακουφιση απο την κουραση των μυων και την πνευματικη ενταση που προκαλειται απο την εντατικη εργασια, να βοηθησει ανθρωπους κατα της αϋπνιας, την προληψη των κρυολογηματων, κλπ. Thai oil massageΤο Thai massage, ειναι η πιο διαδεδομενη μορφη μασαζ βαθιας χαλαρωσης και ξεκουρασης. Θα αναζωογωνησει το σωμα και το πνευμα σας και θα αισθανθειτε χαλαρωμενοι, ξεκουραστοι και γεματοι ενεργεια. Η θεραπεια τονωνει το σωμα και εχει ευεργετικα αποτελεσματα στους συνδεσμους και τα νευρα, καθως και στην κυκλοφορια του αιματος, τη λεμφικη ροη, και νευρικα τμηματα. Qi gong massageΤο Τσι Γκονγκ στοχευει στα Τσακρας των πυλων που διερχεται το Τσι, τη ρυθμιση σωστης λειτουργιας των εσωτερικων οργανων, την ευεξια, την ενεργεια και την επιβραδυνση της γηρανσης.Η πρακτικη του Τσι Γκονγκ μασαζ ειναι μια απο τις παλαιοτερες μεθοδους θεραπειας, κτισμενη σε 5.000 χρονια μελετης και μια ιδιαιτερα εκλεπτυσμενη, στερεη θεωρητικη βαση. Χρησιμοποιειται για τη βελτιωση της υγειας, επιβραδυνει τη γηρανση, καθως και την προληψη και τη θεραπεια για πολλα ειδη ασθενειων, το Τσι Γκονγκ μασαζ ειναι μια τεραστια θεραπευτικη επιστημη, και ειναι η ριζα πολλων αλλων δημοφιλων μορφων θεραπειας μασαζ. Στο Τσι Γκονγκ ο θεραπευτης εχει σαν στοχο να ανοιξει ολες τις πυλες απο τις οποιες διερχεται το Τσι, ετσι ωστε να περναει ελευθερα, να αποφορτισει παγιδευμενο Τσι απο περιοχες στις οποιες υπαρχει παγιδευμενη ενταση, προκειμενου να επελθει χαλαρωση και ευεξια, αλλα και να διεγειρει το Τσι σε συγκεκριμενα σημεια του σωματος στα οποια χρειαζεται. ΡεφλεξολογιαΒασιζεται στην αρχη της αντανακλασης του συνολου του οργανισμου στα ακρα (πελματα, παλαμες, αυτια), στα οποια βρισκονται χιλιαδες νευρικες αποληξεις. Με ειδικες πιεσεις και μαλαξεις σε αυτες τις περιοχες προκαλουνται αντανακλαστικα ερεθισματα στον οργανισμο, προκειμενου να ενεργοποιηθουν οι θεραπευτικες του ιδιοτητες. Ayurvedic headTo Ayurvedic head “μασαζ κεφαλης” ειναι ενα βαθια χαλαρωτικο μασαζ κεφαλιου, λαιμου και ωμων. Λειτουργει στα Marma σημεια, τα οποια ειναι ζωτικης σημασιας σημεια του σωματος οπου η λεπτη Prana (ζωτικη ενεργεια) μετατρεπεται, ρυθμιζεται και αποθηκευεται για χρηση απο το σωμα και το μυαλο. Μπορει να βοηθησει στην:
  • μειωση του αγχους σε ολοκληρο το σωμα και να βοηθησει στον υπνο,
  • την αυξηση της ροης των εγκεφαλονωτιαιων υγρων, ενισχυοντας ετσι το νευρικο συστημα,
  • διαλυει τις τοξινες στους τεντωμενους και καταπονημενους μυς και βελτιωνει την κυκλοφορια του αιματος στους πρωην καταπονημενους μυς,
  • οξυγονωνει τον εγκεφαλο,
  • καταπολεμα τους μαυρους κυκλους και τις σακουλες των ματιων, τον πονο στο σαγονι και την ιγμοριτιδα,
  • διεγειρει την λεμφικη ροη,
  • θρεφει τις ριζες των μαλλιων εμποδιζει την υπερβολικη απωλεια μαλλιων,
  • μειωνει τα συμπτωματα της αϋπνιας, καταθλιψης, κρισεων πανικου, συνδρομο χρονιας κοπωσης, δυσκοιλιοτητα, διαρροια, συνδρομο ευερεθιστου εντερου, πονοκεφαλοι, ημικρανιες, υψηλη αρτηριακη πιεση, δυσπεψια και πολλα αλλα.

προσφορα για: Rose Spa: Θεραπειες massage για 1 η 2 ατομα.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες