Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

θεατρο ακροπολ: «ψαροσουπα», ενα συγχρονο οικολογικο παραμυθι





θεατρο ακροπολ: «ψαροσουπα», ενα συγχρονο οικολογικο παραμυθι
Περιλαμβανει:Εισιτηριο εισοδου 1 ατομου, για να παρακολουθησετε το συγχρονο οικολογικο παραμυθι του Γιωργου Λεμπεση «Ψαροσουπα», στη παιδικη σκηνη του Θεατρου Ακροπολ. Επιλεγετε αναμεσα απο:
  • 6,5€ για την εισοδο 1 παιδιου.
  • 7,5€ για την εισοδο 1 ενηλικα.
Λιγα λογια για το εργο Ένας παμπονηρος μαγειρας βαζει σε εφαρμογη το καταχθονιο σχεδιο του να μετατρεψει εναν μικρο ορμο της πανεμορφης... Μηλου σε μια τεραστια Ψαροσουπα. Για κακη του τυχη, τα νεα φτανουν γρηγορα στο βυθο και τα ψαρια αναλαμβανουν δραση. Όλα αυτα συμβαινουν στην Παιδικη Σκηνη του Θεατρου Ακροπολ, στο συγχρονο οικολογικο παραμυθι του Γιωργου Λεμπεση «Ψαροσουπα», που κανει πρεμιερα το Σαββατο 1 Νοεμβριου στο Θεατρο Ακροπολ. Ένα παραμυθι που αγαπηθηκε πολυ μεσα απο την ομοτιτλη σειρα βιβλιων- best seller (εκδοσεων «Ψυχογιος») και εκανε περισσοτερες απο 50.000 πωλησεις. Ένα παραμυθι που τραγουδηθηκε απο αγαπημενους ερμηνευτες, οπως η Χαρις Αλεξιου, η Ερωφιλη, ο Ζαχαριας Καρουνης, ο Σταματης Κραουνακης, ο Κωστας Μακεδονας, ο Πανος Μουζουρακης, ο Μιλτος Πασχαλιδης, η Ελενη Τσαλιγοπουλου και ο Γιαννης Χαρουλης, στο ομοτιτλο cd, σε μουσικη της Ερωφιλης και στιχους του Βαγγελη Λεμπεση που κυκλοφορει απο τη «Sui Generis Music». Το αγαπημενο παραμυθι παρουσιαζεται στη θεατρικη σκηνη, σε μια παρασταση υπερθεαμα για ολη την οικογενεια, με την υπογραφη του σκηνοθετη, Λευτερη Γιοβανιδη και με πρωταγωνιστες τους πολυταλαντους ηθοποιους, Ρενο Χαραλαμπιδη και Σοφια Κουρτιδου και αλλους οκτω σπουδαιους ηθοποιους. Σε ρολο εκπληξη συμμετεχει ο Διονυσης Σαββοπουλος σε… απευθειας μεταδοση απο το νησι της Μηλου! Προκειται για μια παρασταση, που παιζει με το φως και το βιντεο, εμπλουτισμενη με μοναδικες κατασκευες. Μια παρασταση, οπου ψαρια τεραστιων διαστασεων σε μια σκηνη-βυθο θα ζωντανεψουν με ενα μοναδικο τροπο, που δεν εχει ξαναπαρουσιαστει στην Ελλαδα. Με αφορμη το προβλημα της υπερθερμανσης του πλανητη και της κλιματικης αλλαγης, η «Ψαροσουπα» θιγει με ενα μοναδικο, χιουμοριστικο τροπο σοβαρα κοινωνικοπολιτικα θεματα. «Θεωρω σημαντικο σε μια χωρα που δεν εχει την υποδομη για περιβαλλοντικες δρασεις, που γενικα δεν υπαρχει ανεπτυγμενη οικολογικη συνειδηση, να κινητοποιησουμε τη νεα γενια και να πλασουμε συνειδητους πολιτες που σεβονται και εκτιμουν τον πλανητη Γη. Η παρασταση μας, το πετυχαινει αυτο με εναν εξυπνο τροπο. Οι μικροι θεατες μας θα γνωρισουν τις ομορφιες και τη μοναδικοτητα του ελληνικου βυθου», σημειωνει ο σκηνοθετης της παραστασης, Λευτερης Γιοβανιδης. «Ο κοσμος μας, φωναζει για βοηθεια, ζηταει τα παιδια να τον σηκωσουν και παλι στο υψος των ανθρωπων. Εκει που η ευγενεια, το ηθος, ο σεβασμος, ξεκινουν απο τα μεσα μας. Εκει που οι ευθυνες μοιραζονται, οπως και τα δικαιωματα, κι ο εαυτος μας ειναι πολυτιμος και δυνατος. Ένας κοσμος στο υψος των ανθρωπων που η φυση ειναι κομματι της ζωης και οι ζωες, ισες κι ελευθερες για ολους. Ένας κοσμος οπως μας αξιζει, μια κοινωνια που απ' τα παιδια μας θα γεννηθει, ομορφη ξανα», συμπληρωνει ο συγγραφεας της «Ψαροσουπας», Γιωργος Λεμπεσης. Η ταυτοτητα της παραστασης
  • Συγγραφεας: Γιωργος Λεμπεσης
  • Θεατρικη προσαρμογη - σκηνοθεσια: Λευτερης Γιοβανιδης
  • Σκηνικα - κοστουμια: Μανολης Παντελιδακης
  • Μουσικη: Ερωφιλη
  • Χορογραφιες: Χρηστος Παπαδοπουλος
  • Στιχοι τραγουδιων: Βαγγελης Λεμπεσης
  • Βοηθος σκηνοθετη: Μαρια Ματσουκα
  • Βοηθος σκηνογραφου: Ελινα Δρακου
  • Παραγωγη: Θεοφανης Κιρκινεζος
Παιζουν οι ηθοποιοι: Ρενος Χαραλαμπιδης, Σοφια Κουρτιδου, Λορινα Κατσιωτη, Βιργινια Ταμπαροπουλου, Ναταλι Δημου, Δημοσθενης Ελευθεριαδης, Βασιλης Ζωης, Τασος Μερκουρης, Ερρικος Μηλιαρης, Ιουλιος Τζιατας.Δημαρχος (βιντεο): ο Διονυσης Σαββοπουλος.
προσφορα για: Θεατρο Ακροπολ: «ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ», ενα συγχρονο οικολογικο παραμυθι.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες