Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

76th street gym: ομαδικα προγραμματα, παγκρατι





76th street gym: ομαδικα προγραμματα, παγκρατι
Περιλαμβανει:Συμμετοχη στο ομαδικο προγραμμα της επιλογης σας, στο ολοκαινουργιο γυμναστηριο 76th Street Gym, στο Παγκρατι. Επιλεξτε αναμεσα απο:
  • 9€ για 4 μαθηματα Krav Maga.
  • 14€ για 8 μαθηματα Yoga.
  • 14€ για 8 μαθηματα Zumba & 2 συνεδριες TRX.
  • 17€ για 8 μαθηματα Krav Maga.
  • 19€ για 8 μαθηματα Art.
  • 24€ για 6 μαθηματα Aerial Yoga.
  • 24€ για 8 συνεδριες Pilates & 2 συνεδριες TRX.
Βελτιωστε τη διαθεση και την αποδοση... σας με ρυθμο και κινηση. Πετυχετε αυξημενες καυσεις λιπους, χασιμο βαρους, συσφιξη, ευλυγισια, ενδυναμωση, βελτιωση αντοχης εκτελωντας προγραμματα που μπορειτε να επιλεξετε αναλογα με την ενταση το στυλ και το επιπεδο δυσκολιας που σας κανει να αισθανεστε ευχαριστα και ανετα. Krav MagaΤο Κραβ Μαγκα ειναι ενα συστημα πρακτικης και τακτικης που διδασκει πως να αποφευγονται, να αντιμετωπιζονται και να ξεπερνιουνται ολων των ειδων οι επιθεσεις και η βια. Προετοιμαζει τους εκπαιδευομενους στα αντικειμενα της αυτοαμυνας, αυτοπροστασιας, στις ικανοτητες της μαχης και της αναμετρησης, οπως επισης και στην ικανοτητα να υπερασπιζονται αλλους, με εναν μοναδικο και κατανοητο τροπο διδασκαλιων.
TRXΤο TRX ειναι ενας ιμαντας, με τον οποιο μπορεις να εκτελεσεις μια σειρα απο ασκησεις, οι οποιες δεν θα επικεντρωσουν απλα σε μια μυϊκη ομαδα, αλλα θα σε γυμνασουν συνολικα. Χρησιμοποιωντας το βαρος σου, μπορεις να δεις θεαματικα αποτελεσματα σε χερια, ποδια και στον κορμο! Yoga ConceptΣυνδυασμος σωματικης και ψυχοπνευματικης ασκησης που επιφερει αμεση βελτιωση στην ευθυγραμμιση, την ενδυναμωση των μυων και την εσωτερικη ισορροπια. ZumbaΑεροβια ασκηση σε ρυθμους Αφρικανικους και Latin. Χορεψτε, ιδρωστε, διασκεδαστε.... Party Time! Art ConceptΗ απολυτη ενωση της ασκησης με την τεχνη μεσα απο κινησεις εμπνευσμενες απο τον κλασικο και συγχρονο χορο, καθως και τον χορο τζαζ με στοχο την αισθητικη και χορευτικη καλλιεργεια, την εκμαθηση βασικων χορευτικων κινησεων, την απωλεια θερμιδων και την αυξηση των επιπεδων ευεξιας. Aerial Yoga ConceptΗ Aerial Yoga ειναι ενα μοναδικο προγραμμα που συνδυαζει τις στασεις της παραδοσιακης yoga με στοιχεια σωματικης ενδυναμωσης και τη διασκεδαση των εναεριων τεχνων. Γινεται σε ειδικο μαλακο υφασμα το οποιο κρεμεται απο το ταβανι. Στην Aerial Yoga το σωμα αιωρειται και με τη βοηθεια της βαρυτητας οι στασεις της Yoga διερευνωνται με ενα νεο συναρπαστικο τροπο που ενδυναμωνει ολοκληρο το σωμα, καθως ενισχυεται η ιδιοδεκτικοτητα του σωματος, η σωστη ευθυγραμμιση, η αποσυμπιεση των αρθρωσεων και η χαλαρωση των μυων. Pilates ConceptTo Pilates χαριζει στο σωμα ευλυγισια, δυναμη, μυϊκη συναρμογη & καλη φυσικη κατασταση. Αυξανει την αναπνευστικη ικανοτητα και κυκλοφορια του αιματος.Ειναι μια μεθοδος γυμναστικης που δινει ευεξια και καλη ορθοσωμια, μεσα απο μια συγκεκριμενη ακολουθια ασκησεων! Ο καθε μυς συνεργαζεται αρμονικα με τους αλλους φερνοντας στο σωμα γραμμωση, συσφιξη, ισορροπια και χαρη!
προσφορα για: 76th Street Gym: Ομαδικα προγραμματα, στο Παγκρατι.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες