Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

βουδαπεστη: 4ημερο αεροπορικα εισιτηρια & πρωινο





βουδαπεστη: 4ημερο αεροπορικα εισιτηρια & πρωινο
Περιλαμβανει:Τεσσερις (4) ημερες – τρεις (3) διανυκτερευσεις σε double room για 1 ατομο, στο Grand Hotel Hungaria 4* στη Βιεννη.Πρωινο Αεροπορικα εισιτηρια οικονομικης θεσης.Μεταφορα απο το αεροδρομιο της Μπρατισλαβα στη Βουδαπεστη.Μεταφορα στο αεροδρομιο της Βιεννης.Ξεναγηση στη Βουδαπεστη με επαγγελματια ξεναγο.Ασφαλεια αστικης ευθυνης & ταξιδιωτικη για τους εκδρομεις εως 75 ετων. Αναχωρησεις:
  • Αθηνα – Μπρατισλαβα:... Σαββατο 20/12/2014, 05:00 – 06:05 (Air Explore)
  • Βιεννη – Αθηνα: Τριτη 23/12/2014, 23:00 – 02:05 (Fly Niki)
Δεν περιλαμβανονται:
  • Φοροι αεροδρομιων & οι επιναυλοι καυσιμων (145€/ ατομο).
  • Εισοδοι σε μουσεια, μνημεια & λοιπα αξιοθεατα, ποτα, φιλοδωρηματα, αχθοφορικα στα ξενοδοχεια, καθως & οτι αναφερεται ως προαιρετικο η προτεινομενο.
Info ξενοδοχειου Το Grand Hotel Hungaria 4*, το μεγαλυτερο ξενοδοχειο της Ουγγαριας, βρισκεται σε κεντρικη τοποθεσια κοντα στο Σιδηροδρομικο Σταθμο Keleti. Προσφερει στις εγκαταστασεις του χωρο σταθμευσης με προσθετη χρεωση. Η ιστορικη παλια πολη ειναι ευκολα προσβασιμη με τα ποδια. Πολυ κοντα θα βρειτε σταθμο του μετρο και στασεις λεωφορειων. Όλα τα δωματια ειναι κλιματιζομενα και διαθετουν δορυφορικη τηλεοραση. Τα περισσοτερα δωματια και σουιτες ειναι εξαιρετικα επιπλωμενα και εχουν υπεροχη θεα στην πολη.Μετα απο μια γεματη μερα μπορειτε να χαλαρωσετε στη σαουνα, το σολαριουμ η με υπηρεσιες μασαζ. Το πρωι προσφερονται δωρεαν καφες και κρουασαν. Καθημερινα σερβιρεται πλουσιος μπουφες πρωινου, ενω στα εστιατορια θα απολαυσετε εκλεκτη ουγγρικη και διεθνη κουζινα. Το γκαραζ του Hotel Hungaria παρεχει υπογειο φυλασσομενο χωρο σταθμευσης για ιδιωτικα αυτοκινητα.
προσφορα για: Βουδαπεστη: 4ημερο με αεροπορικα εισιτηρια & πρωινο.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis

προσφορες