Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

το παιδικο hit «λαχανα και χαχανα» εγινε μιουζικαλ μουσικη και βιντεο – προβολες. μικροι και





το παιδικο hit «λαχανα και χαχανα» εγινε μιουζικαλ μουσικη και βιντεο – προβολες. μικροι και
Η προσφορα περιλαμβανει
  • Εισιτηριο γενικης εισοδου, ενος ατομου για την παιδικη παρασταση «Λαχανα και Χαχανα» του Τασου Ιωαννιδη στο Θεατρο Καππα. 
  • Διαρκεια παραστασης 90΄λεπτα (με το διαλειμμα)
Ημερες και ωρες παραστασεων
  • Κυριακη 15/12/2013 , 11:00
  • Κυριακη 22/12/2013 , 15:00
  • Πεμπτη 26/12/2013 , 12:00
  • Σαββατο 28/12/2013 , 12:00
  • Κυριακη 29/12/2013 , 15:00
  • Πεμπτη 02/01/2014 , 12:00
  • Κυριακη... 05/01/2014 , 15:00
H Highway Productions του Γιωργου Λυκιαρδοπουλου συνεχιζει την πολυ επιτυχημενη παρασταση ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ THE MUSICAL σε κειμενο/μουσικη Τασου Ιωαννιδη και σκηνοθεσια/χορογραφια Αποστολιας Παπαδαμακη στο Θεατρο Καππα. Μικροι και μεγαλοι θα μπορουν να απολαυσουν τη σπουδαια θεατρικη προταση που τα παιδια θελουν να βλεπουν και να ξαναβλεπουν. Τα τραγουδια του Τασου Ιωαννιδη που ηδη γνωριζουν και λατρευουν τα παιδια, τραγουδια εξυπνα, αστεια και γλυκα, που περα απο την εκπαιδευτικη τους χρησιμοτητα ειναι και πολυ διασκεδαστικα, αποτελεσαν το εναυσμα και τη βαση για την παρασταση «Λαχανα και Χαχανα The Musical». O Τασος Ιωαννιδης εγραψε το πρωτοτυπο θεατρικο εργο και με τη συνεργασια της χορογραφου–σκηνοθετιδας Αποστολιας Παπαδαμακη, δημιουργησαν μια μοναδικη μουσικοθεατρικη παρασταση. Ένα συγχρονο και επικαιρο μιουζικαλ με δραση, φαντασια, γελιο, χαρα και τραγουδι, με χαρακτηρες πολυ γνωριμους απο την καθημερινη ζωη των παιδιων και αλλους φανταστικους, παρμενους απο τον κοσμο του ονειρου. Η παρασταση πραγματεύεται δυο «φαινομενικα» αντιθετους πολους: την Τεχνη και την Τεχνολογια, και πως αυτοι συγκρουονται η συνομιλουν κατα τη διαρκεια της μαθησιακης διαδικασιας. Γιατι οταν αυτο που θελουμε να μαθει το παιδι το κανουμε τραγουδι, αποκτα χρωμα, γινεται παιχνιδι, γινεται μια συναισθηματικη εμπειρια. Τοτε η μνημη «ενδιδει» στη μαθησιακη διαδικασια και λειτουργει με τροπο «αειθαλη», με ανεξιτηλα χρωματα. Ένα πρωτοτυπο μιουζικαλ, με εξαιρετικους συντελεστες, βιντεοπροβολες, με ευφανταστα σκηνικα απο ανακυκλωμενα υλικα, με πολυχρωμα κοστουμια για λαχανοξωτικα, ρομποτ, παπαγαλους, ιπποποταμους, πεταλουδες, νεραιδες, σε περιπλανησεις με βαρκουλες, τρενακια, πατινια, στο ρυθμο και την μαγεια των τραγουδιων «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ».
προσφορα για: Το παιδικο hit «Λαχανα και Χαχανα» εγινε μιουζικαλ με μουσικη και βιντεο – προβολες. Μικροι και μεγαλοι μπορουν να απολαυσουν τη σπουδαια θεατρικη προταση στο θεατρο Καππα. Εισιτηριο γενικης εισοδου 5€/ ατομο!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες