Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

βραζιλιανικο γκολ στη… γευση! απολαυστε 20€ ενα menu, 2 ατομων, σαλατα, ορεκτικο, κυριως πιατα, κρασι,





βραζιλιανικο γκολ στη… γευση! απολαυστε 20€ ενα menu, 2 ατομων, σαλατα, ορεκτικο, κυριως πιατα, κρασι,
 Η προσφορα περιλαμβανει ενα πληρες Βραζιλιανικο menu 2 ατομων, ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του εστιατοριου Maracana Grill με:
  1. 1 σαλατα
  2. 1 ορεκτικο
  3. 2 κυριως πιατα
  4. ½ kg κρασι, 2 μπυρες η 2 αναψυκτικα
  5. Επιδορπιο
  6. Καφε
  7. 1 μπουκαλι εμφιαλωμενο νερο
Δειτε το menu εδω Το μοναδικο Maracana Grill δημιουργηθηκε στην Ελλαδα φερνοντας ο,τι καλυτερο υπαρχει απο την παραδοσιακη βραζιλιανικη κουζινα.Η... νοστιμη ιεροτελεστια ξεκιναει απο μεγαλη ποικιλια απο τροπικες σαλατες και συνεχιζεται με κρεας ψημενο η μαγειρεμενο με βραζιλιανικα μυστικα (π.χ "μαμινια", ζουμερο μοσχαρι τυλιγμενο σε μπεικον, το "λομπο", χοιρινο παναρισμενο σε παρμεζανα με ψητο ανανα,καρδιες κοτοπουλου, λουκανικο μοσχαρισιο και χωριατικο, πανσετα, κοτομπεικον, φιλετο μοσχαρισιο στο αλατι και φιλετο μοσχαρισιο με σκορδο, κοτοπουλο μπουτι,τελεια ψημενα στα καρβουνα).Το μενου τελειωνει με βραζιλιανικα γλυκα, οπως quindin και brigadeiro που θα βρεις στον καταλογο και θα σε κανουν να γλυφεις και τα δαχτυλα σου,και με βραζιλιανικο καφε φιλτρου.
προσφορα για: Βραζιλιανικο γκολ στη… γευση! Απολαυστε με 20€ ενα menu, 2 ατομων, με σαλατα, ορεκτικο, κυριως πιατα, κρασι, επιδορπιο & καφε, στο παραδοσιακο βραζιλιανικο εστιατοριο Maracana Grill, στη Καλλιθεα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες