Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

χριστουγεννα λιβανεζικους ρυθμους, απο 12,5€! απολαυστε διπλα τζακι ενα menu, 2 4 ατομων, ελευθερης





χριστουγεννα λιβανεζικους ρυθμους, απο 12,5€! απολαυστε διπλα τζακι ενα menu, 2 4 ατομων, ελευθερης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 12,5€ για ενα Λιβανεζικο menu, 2 ατομων, ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του εστιατοριου «Ο κηπος της Εδεμ», μεγιστης αρχικης αξιας 25€
  • η 
  • 23€ για ενα Λιβανεζικο menu, 4 ατομων, ελευθερης επιλογης απο τον καταλογο του εστιατοριου «Ο κηπος της Εδεμ», μεγιστης αρχικης αξιας 48€
  • Η προσφορα ισχυει για dine in & take away
Δειτε το Menu εδω... Καθε Παρασκευη & Σαββατο διασκεδαστε με παραδοσιακη Αραβικη μουσικη και χορο της κοιλιας!
  • Χορος της Κοιλιας
Ο χορος της κοιλιας ειναι ο σημερινος κατ' εξοχην χορος της ανατολης. Παροτι φαινομενικα ο χορος της κοιλιας ειναι αρκετα ελευθερος, στην πραγματικοτητα διεπεται απο αυστηρους κανονες, και ειναι εκτελεστικα ιδιαιτερα δυσκολος. Υπαρχουν πολλα ειδη χορου της κοιλιας, αναλογα με τη μουσικη, την προελευση και το επιθυμητο αισθητικο αποτελεσμα. Καθε Παρασκευη και Σαββατο ελατε να χορεψουμε στους ρυθμους της oriental μουσικης!
  • Ναργιλες
Ο Ναργιλες ειναι ασιατικης επινοησης για ανετοτερο και ταυτοχρονα ευχαριστο καπνισμα. Η ονομασια του προερχεται απο τη περσικη λεξη "ναργκιουλ" (=ειδος ινδικης καρυδας) απο την οποια στην αρχη κατασκευαζοταν πριν χρησιμοποιηθει αργοτερα γυαλινη σφαιρα.
προσφορα για: Χριστουγεννα σε Λιβανεζικους ρυθμους, απο 12,5€! Απολαυστε διπλα στο τζακι ενα menu, 2 η 4 ατομων, ελευθερης επιλογης, στον χειμερινο χωρο του εστιατοριου «Ο κηπος της Εδεμ», στο Μαρουσι!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες