Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

59€ 3 θεραπειες ιατρικη μεθοδο αναιμακτης λιποαναρροφησης δινει οριστικη λυση προβλημα τοπικης





59€ 3 θεραπειες ιατρικη μεθοδο αναιμακτης λιποαναρροφησης δινει οριστικη λυση προβλημα τοπικης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 3 συνεδριες της μεθοδου αναιμακτης λιποαναρροφησης 
  • 3 εβδομαδιαια προγραμματα διατροφης σχεδιασμενα με βαση το προσωπικο σας διατροφολογικο αποτυπωμα Metabolism id 
  • Διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης & μεταβολικου ρυθμου
Τι ειναι η Αναιμακτη Λιποαναρροφηση? Η λιποδιαλυση με τη μεθοδο της ηλεκτρολιπολυσης ειναι μια ιατρικη μεθοδος που δινει... οριστικη λυση στο προβλημα της τοπικης συσσωρευσης του λιπους και της κυτταριτιδας. Διοχετευοντας ρευμα χαμηλης εντασης αλλα ειδικης συχνοτητας επιδρουμε αμεσα στα λιποκυτταρα με αποτελεσμα τη μονιμη ,ανωδυνη,αναιμακτη και ασφαλη διαλυση του λιπους. Καλειται, δε, Αναιμακτη Λιποαναρροφηση, διοτι εχουμε τα θεαματικα αποτελεσματα μιας λιπαναρροφησης, χωρις τους κινδυνους του χειρουργειου, χωρις ουλες η περιοδο αναρρωσης. Πως λειτουργει η θεραπεια; Η διεγερση των ιστων πραγματοποιειται με την εφαρμογη παλμων γαλβανικου ρευματος που διοχετευονται στο σωμα μεσω ειδικων βελονων ηλεκτρολιπολυσης. Δεν προκαλειται ερεθισμος η πονος στο ανθρωπινο σωμα. Οι βελονες ηλεκτροβελονισμου ειναι αυστηρα μιας χρησεως. Οι παλμοι του γαλβανικου ρευματος προκαλουν αυξηση της θερμοκρασιας στα επιπεδα των λιποκυτταρων, με αποτελεσμα την κινητοποιηση του κυτταρικου μεταβολισμου και την μειωση του λιπους στα λιποκυτταρα. Η θεραπεια μπορει να εφαρμοστει στα μπρατσα, στην κοιλια, στους γλουτους, στους μηρους και στα γονατα. Ποτε ειναι εμφανη τα αποτελεσματα? Τα αποτελεσματα ειναι αμεσα. Μετα απο καθε συνεδρια εχουμε ηδη μετρητα αποτελεσματα, η δε δραση της καθε θεραπειας ολοκληρωνεται σε λιγες ημερες. Τι διαφορα θα δω στο σωμα μου; Η αναιμακτη λιποαναρροφηση ειναι καταλληλη για τοπικη απωλεια λιπους σε ατομα με ΒΜΙ ανω του 35. Παραλληλα βοηθα την καταπολεμηση της κυτταριτιδας με εντονη μορφη φλοιου πορτοκαλιου. Συνοπτικα επιτυγχανεται:
  • Μεγαλη τοπικη απωλεια λιπους σε ατομα με BMI ανω του 35
  • Καταπολεμηση της κυτταριτιδας που βρισκεται στο 3ο εως το 4ο σταδιο
  • Επανασχηματισμος του σωματος με ανακατανομη του τοπικου λιπους
Ισορροπημενη διατροφη για ομορφια και υγεια / Metabolism ID Στα MediΠρινου οι εξειδικευμενοι διατροφολογοι προσεγγιζουν το θεμα της διαιτας και του αδυνατισματος, απο την πλευρα της επιστημης διαμορφωνοντας διατροφολογικα σχηματα βασισμενα στο δικο σας μεταβολικο αποτυπωμα (Metabolism id) στις δικες σας δηλαδη αναγκες και προτιμησεις ωστε να τα τηρειτε με ευκολια και να επιτυγχανεται αμεση απωλεια λιπους. Σας βοηθουν να κατανοησετε τις καθημερινες διατροφικες σας συνηθειες, καταγραφοντας το προσωπικο διατροφολογικο σας ημερολογιο. Εντοπιζεται τις αλλαγες που πρεπει να κανετε και να ακολουθησετε ενα νεο τροπο διατροφης υιοθετωντας ενα νεο τροπο ζωης. Έτσι μαθαινετε να αγαπατε το σωμα μας θωρακιζοντας παραλληλα και την υγεια σας.
προσφορα για: 59€ για 3 θεραπειες με την ιατρικη μεθοδο της αναιμακτης λιποαναρροφησης που δινει οριστικη λυση στο προβλημα της τοπικης συσσωρευσης του λιπους και της κυτταριτιδας, 3 εβδομαδιαια προγραμματα αποτοξινωσης και διατροφης για την βελτιωση της φυσικης καταστασης καθως και διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης απο τα MediΠΡΙΝΟΥ!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες