Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ξαναβρειτε χαμενη λαμψη και νεανικοτητα προσωπου σας! απο 20€ 2 4 συνεδριες ειδικης εφαρμογης





ξαναβρειτε χαμενη λαμψη και νεανικοτητα προσωπου σας! απο 20€ 2 4 συνεδριες ειδικης εφαρμογης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 20€ για 2 συνεδριες της ειδικης εφαρμογης φωτοαναπλασης και βελτιωσης δυσχρωμιων προσωπου IPL REJUVENATION 
  • η 
  • 40€ για 4 συνεδριες της ειδικης εφαρμογης φωτοαναπλασης και βελτιωσης δυσχρωμιων προσωπου IPL REJUVENATION
Ειναι μια εξειδικευμενη θεραπεια επιστημονικης αισθητικης για την αναγεννηση του δερματος, την εξαλειψη των διχρωμιων και την αντιμετωπιση των... επιφανειακων ευρυαγγειων στην περιοχη του προσωπου, του λαιμου, του ντεκολτε και της προσθιας περιοχης των χεριων. Η τεχνολογια αυτη βασιζεται στο παλμικο φως που παραγεται απο μια λυχνια xenon που ειναι εγκατεστημενη στην κεφαλη του μηχανηματος. Το παλμικο φως που παραγεται εχει φασμα 570 nm - 1200 nm. Ειναι ορατο, κατα μικρο ποσοστο υπερυθρο, πολυχρωματικο και παλμικο χωρις να περιλαμβανει τις επιβλαβεις για την υγεια ακτινοβολιες UVA και UVB . ΜΗΧΑΝΙΣΜOΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Η δραση του παλμικου φωτος στο δερμα ειναι η ακολουθη:
  • Δυσχρωμιες: Η ακτινα του παλμικου επικεντρωνεται στην ανομοιομορφη εναποθεση της μελανινης (παναδες , εφηλιδες ) την οποια και κατακερματιζει. Στη συνεχεια τα μακροφαγα κυτταρα του αιματος την απομακρυνουν.
  • Ευρυαγγειες: Το παλμικο φως απορροφαται απο την οξυαιμοσφαιρινη των ευρυαγγειων. Η απορροφηση αυτη εχει σαν αποτελεσμα τον κατακερματισμο της οξυαιμοσφαιρινης τοπικα στις ευρυαγγειες και στην συνεχεια της απομακρυνση της απο τα μακροφαγα κυτταρα με φαγοκυτταρωση.Στις περιπτωσεις που στην ευρυαγγεια υπαρχει μονο εκγλωβισμενο αιμα βοηθα στη αποσυμφορηση του αγγειου και στην απομακρυνση των ερυθρων αιμοσφαιριων απο την περιοχη.
  • Ινοβλαστες: Το παλμικο φως διεγειρει τους ινοβλαστες και ετσι ενισχυεται η παραγωγη κολλαγονου και ελαστινης , πρωτεινων που ειναι απαραιτητες για την καλη δομη των στοιβαδων της επιδερμιδας και της νεανικης οψης του δερματος .
Κλινικη μελετη (βιοψια) σε τμημα δερματος που εχει ολοκληρωθει η αγωγη, εδειξε αυξηση σε κολλαγονο κατα 50%. Παραλληλα ο συνδυασμος του παλμικου φωτος με τα προιοντα DMAE serum και Yalouronic acid 2% (μη ενεσιμο υαλουρονικο οξυ και συμπλεγμα βιταμινων) εγκλωβιζει και συγκρατει την υγρασια με αποτελεσμα το δερμα να δειχνει πιο λειο , σφριγηλο και ενυδατωμενο.
προσφορα για: Ξαναβρειτε την χαμενη λαμψη και νεανικοτητα του προσωπου σας! Απο 20€ για 2 η 4 συνεδριες της ειδικης εφαρμογης φωτοαναπλασης και βελτιωσης δυσχρωμιων IPL REJUVENATION στα Κεντρα Ιατρικης Κοσμετολογιας MEDBEAUTY!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες