Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

λαμπερο προσωπο προϊοντα korres! 6€ ενα υγρο gel καθαρισμου προσωπου λευκο τσαι ενα γαλακτωμα





λαμπερο προσωπο προϊοντα korres! 6€ ενα υγρο gel καθαρισμου προσωπου λευκο τσαι ενα γαλακτωμα
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα υγρο gel καθαρισμου προσωπου (200ml) με λευκο τσαι του Korres
  • η
  • Ένα γαλακτωμα καθαρισμου 3 σε 1 (200ml) με πρωτεΐνες γαλακτος του Korres
Χαρακτηριστικα
  • Λευκο τσαι υγρο ζελε καθαρισμου - 200ml 
Καθαριζει και δροσιζει, χωρις να ξηραινει την επιδερμιδα του προσωπου
  • ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
Υγρο ζελε... καθαρισμου προσωπου για ολους τους τυπους δερματος, με καθαριστικους παραγοντες φυτικης προελευσης. Καθαριζει και δροσιζει, χωρις να ξηραινει την επιδερμιδα του προσωπου.
  • ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Το βιολογικο εκχυλισμα λευκου Τσαγιου, πλουσια πηγη σε πολυφαινολες, προσφερει αντιοξειδωτικη προστασια και τονωνει την επιδερμιδα, ενω ενας δραστικος συνδυασμος απο ιχνοστοιχεια λειτουργει ως πηγη ενεργειας για τα κυτταρα και ενυδατωνει. Επιπλεον, το υγρο ζελε εχει ηπιο αφρισμο για να μην απολιπαινει την επιδερμιδα. Ο συνδυασμος καθαριστικων παραγοντων φυσικης προελευσης εξασφαλιζει εξαιρετικη συμβατοτητα με το δερμα και τα ματια. Χωρις σαπουνι.
  • Γαλακτωμα καθαρισμου 3 σε 1 με πρωτεΐνες γαλακτος 200ml
Καθαριστικη, τονωτικη και ενυδατικη δραση
  • ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ
Γαλακτωμα καθαρισμου 3 σε 1 για το προσωπο και τα ματια. Πλουσιο σε φυτικα ελαια, το γαλακτωμα Πρωτεΐνες Γαλακτος εχει καθαριστικη, τονωτικη και ενυδατικη δραση. Αφαιρει το μακιγιαζ απο το προσωπο και τα ματια, ενω παραλληλα απομακρυνει το σμηγμα και τη σκονη, διευκολυνοντας την αναπνοη του δερματος.
  • ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Οι πρωτεΐνες Γαλακτος, πλουσιες σε λακτοζη και απαραιτητα αμινοξεα, θρεφουν και ενυδατωνουν την επιδερμιδα. Το βιολογικο εκχυλισμα Ευφραζιας καταπραΰνει και προστατευει την ευαισθητη περιοχη των ματιων. Ο συνδυασμος γαλακτωματοποιητων φυσικης προελευσης με φυτικα ελαια εξασφαλιζει εξαιρετικη συμβατοτητα με το δερμα και τα ματια.
προσφορα για: Λαμπερο προσωπο με προϊοντα Korres! 6€ για ενα υγρο gel καθαρισμου προσωπου με λευκο τσαι η ενα γαλακτωμα καθαρισμου 3 σε 1 με πρωτεΐνες γαλακτος, απο το pharmacyhelp.gr και με δυνατοτητα αποστολης σε ολη την Ελλαδα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες