Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

υπερασπιστειτε εαυτο σας! 13,9€ ενα νομιμο spray αυτοαμυνας farbgel εκτοξευει κοκκινο τζελ και





υπερασπιστειτε εαυτο σας! 13,9€ ενα νομιμο spray αυτοαμυνας farbgel εκτοξευει κοκκινο τζελ και
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα νομιμο spray αυτοαμυνας FARBGEL
FARB Gel spray Καθως η εγκληματικοτητα βρισκεται σε ανοδο, ειμαστε συνεχως αναγκασμενοι να ψαχνουμε εναλλακτικη λυση προστασιας για τους εαυτους μας και την οικογενεια μας. Το νουμερο ενα ιδανικο και νομιμο ειναι το FARB GEL SPRAY. (ΦΕΚ 147/Α/3-9-93) Όπλο ειναι καθε μηχανημα, το οποιο, με ωστικη δυναμη που παραγεται με οποιονδηποτε τροπο, εκτοξευει βλημα η... χημικες ουσιες η ακτινες η φλογες η αερια και μπορει να επιφερει κακωση η βλαβη της υγειας σε προσωπα η βλαβη σε πραγματα η να προκαλεσει πυρκαγια και ιδιως καθε πυροβολο οπλο, χειροβομβιδα και ναρκη καθε τυπου, οπως και καθε συσκευη που μπορει να προκαλεσει με οποιονδηποτε τροπο τα ανωτερω αποτελεσματα. Χρησιμοποιηστε το μονον σε περιπτωση κακοβουλης επιθεσης. Ιδανικο για ... Φοιτητες, ιδιοκτητες καταστηματων, ταξιδιωτες, joggers, οδηγους ταξι, νοσοκομους και αλλους εργαζομενους στον τομεα της υγειας, φυλακες , περιπατητες, ποδηλατες, πεζοπορους και οποιον θελει επιπλεον προστασια. Πως λειτουργει ... Πατηστε για να απελευθερωθει και να ψεκασει ενα κοκκινο ζελε πανω στο προσωπο του επιτιθεμενου, δινοντας σας ζωτικης σημασιας δευτερολεπτα για να δραπετευσετε και να καλεσετε την αστυνομια. Το Farbgel θα βαψει το προσωπο και ρουχα για αρκετες ημερες. Το Farb Gel ειναι το 100% νομιμη εναλλακτικη λυση αντι του σπρει πιπεριου. Δεν επιφερει κακωση η βλαβη της υγειας σε προσωπα η βλαβη σε πραγματα, οποτε δεν θεωρειται οπλο ! Ειναι το μικροτερο και πιο διακριτικο σπρει που θα βρειτε, ειναι ιδανικο για να το μεταφερετε στην τσεπη, την τσαντα σας, το αυτοκινητο. Κρατηστε το προϊον μακρια απο τα παιδια.
  • Μπορει να ψεκασει μεχρι και σε αποσταση 4 μετρων
  • Μεγεθος : 9 εκατοστα υψηλο
  • διαμετρου 3 εκατοστων
  • Περιεχομενο: 40ml
  • Δεν περιεχει επιβλαβεις τοξικες η αλλες ερεθιστικες ουσιες
  • Η κατοχη και η χρηση του ειναι νομιμη
  • Όλες οι ευθυνες βαραινουν τον αγοραστη - χρηστη - κατοχο
  • Άλλα σπρει αυτοαμυνας με ερεθιστικες ουσιες απαγορευονται αυστηρα απο τον νομο και χαρακτηριζονται ως οπλα, ενω ο κατοχος κατηγορειται για οπλοκατοχη
  • Η εταιρια μας δεν ευθυνεται για την εκαστοτε χρηση του προϊοντος και για την ορθοτητα αυτης

προσφορα για: Υπερασπιστειτε τον εαυτο σας! 13,9€ για ενα νομιμο spray αυτοαμυνας FarbGel που εκτοξευει κοκκινο τζελ και ακινητοποιει τον επιτιθεμενο, δινοντας σας χρονο για να ξεφυγετε, απο το House of Radio & Electronics και με δυνατοτητα αποστολης σε ολη την Ελλαδα!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες