Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 14 Μαΐου 2013

12€ επαγγελματικο πλυσιμο αυτοκινητου εσωτερικο- εξωτερικο χερι ενεργο αφρο, γυαλισμα teflon,





12€ επαγγελματικο πλυσιμο αυτοκινητου εσωτερικο- εξωτερικο χερι ενεργο αφρο, γυαλισμα teflon,
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Εσωτερικο και εξωτερικο πλυσιμο στο χερι με ενεργο αφρο (με υλικα Sonax)
  • Καθαρισμος & γυαλισμα ζαντων με σιλικονη
  • Αρωματισμος καμπινας
  • Ενυδατωση πλαστικων και δερματινων επιφανειων με γαλακτωμα
  • Απολυμανση, αποστειρωση και αποσμηση των εσωτερικων χωρων και του κλιματιστικου του αυτοκινητου σας, με την τελευταιας τεχνολογιας... επαγγελματικη συσκευη Ultifresh παραγωγης οζοντος χωρις την χρηση χημικων
  • Γυαλισμα με Teflon της Dupont (προϊον αμερικανικης τεχνολογιας με εντυπωσιακα αποτελεσματα και μεγαλη διαρκεια προστασιας)
  • Κρυσταλλοποιηση παρμπριζ για απολυτη ορατοτητα σε συνθηκες εντονης βροχοπτωσης μεχρι και 140 χλμ χωρις την χρηση υαλοκαθαριστηρων
Εσωτερικο και εξωτερικο πλυσιμο. Χρησιμοποιειται ενεργος αφρος και σαπουνι με κερι για την προστασια του χρωματος του αυτοκινητου. Κρυσταλλοποιηση (αδιαβραχοποιηση) του παρμπριζ. Η κρυσταλλοποιηση θα σας δωσει τη δυνατοτητα να μη χρειαζεται να χρησιμοποιειτε τους υαλοκαθαριστηρες, οταν βρεχει και η ταχυτητα σας ειναι εως 140 χλμ./h. Το teflon ειναι ενα μοναδικο προστατευτικο σπρει αμερικανικης τεχνολογιας με μεγαλη αποδοχη απο τους πελατες. Ψεκαζεται μετα το πλυσιμο πανω στο αυτοκινητο και προστατευει το χρωμα ( για μεγαλο χρονικο διαστημα) απο φθορα, οξειδωση, βιομηχανικους ρυπους, περιττωματα πουλιων και αλλες επιθετικες επικαθησεις. Δημιουργει ανθεκτικο φιλμ στεγανοποιησης και δινει αστραφτερη γυαλαδα που διαρκει. Τι κανει το οζον : Ειναι γεγονος οτι τα βακτηρια εχουν τη δυνατοτητα να επιβιωσουν και να πολλαπλασιαστουν σχεδον υπο οποιεσδηποτε συνθηκες αν δεν καταπολεμηθουν, εχουν τη δυνατοτητα να διπλασιαζονται καθε 20 λεπτα. Εντος λιγων μονο ωρων αποικιες βακτηριδιων θα εχουν εγκατασταθει στο σαλονι, τα πατακια, την κονσολα και της υπολοιπες εσωτερικες επιφανειες. Κοινα βακτηρια οπως αυτα των ιωσεων, γριπης, ecoli και norovirus μπορουν να ευδοκιμησουν προκαλωντας μολυνσεις σε οποιον ερθει σε επαφη μαζι τους. Η χρηση οζοντος δεν εξαφανιζει απλα τη κακοσμια που εχει δημιουργηθει απο τα βακτηρια. Εξολοθρευει το 99,9% των βακτηριδιων. Το οζον η ενεργο οξυγονο παραγεται φερνοντας σε επαφη τον αερα που αναπνεουμε με ηλεκτρικο ρευμα υψηλης τασης. Η γεννητρια οζοντος μιμειται την φυση δημιουργωντας μια αισθηση φρεσκαδας.
προσφορα για: 12€ για επαγγελματικο πλυσιμο αυτοκινητου εσωτερικο- εξωτερικο στο χερι με ενεργο αφρο, γυαλισμα με teflon, αρωματισμο καμπινας, κρυσταλλοποιηση παρμπριζ καθως και ενυδατωση πλαστικων & δερματινων επιφανειων με γαλακτωμα, για να το παραλαβετε σαν καινουργιο απο το Αυρα Car Wash!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες