Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

απαλλαγειτε απο κυτταριτιδα και τοπικο παχος σιγουρα και θεαματικα! massage κυτταριτιδας και





απαλλαγειτε απο κυτταριτιδα και τοπικο παχος σιγουρα και θεαματικα! massage κυτταριτιδας και
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Massage κατα της κυτταριτιδας και του τοπικου παχους με ειδικο λαδι slim oil και με την βοηθεια του μηχανηματος nv-j5 επαγγελματικος μασερ σωματος συνολικης διαρκειας 20 λεπτων
  1. J5 MASSAGER: αυτη η νεα βελτιωμενη θεραπεια massage με το συγχρονο J5 MASSAGER θα υποκινησει την κυκλοφορια, το συστημα λεμφων και το μεταβολισμο. Το μασαζ και η αναρροφηση σπανε τους τομεις της κυτταριτιδας,... αφαιρουν την κατακρατηση υγρων και τοξινων και μικραινουν την εμφανιση της πτυχωσης. το μηχανημα αντικαθιστα το χειρωνακτικο μασαζ αλλα εχει την ιδια πιεση και τα ιδια αποτελεσματα με το χερι.
  2. Slim oil: λαδι αδυνατιστικο καταλληλο για μασαζ σωματος με ισχυρη δραση απο ενεργα συστατικα για την καταπολεμηση του τοπικου παχους και της κυτταριτιδας. Περιεχει αμυγδαλελαιο, λαδια φυκιων και κισσου, και αιθερια ελαια λεμονιου, φασκομηλου και κυπαρισσιου.

προσφορα για: Απαλλαγειτε απο την κυτταριτιδα και το τοπικο παχος σιγουρα και θεαματικα! Massage κυτταριτιδας και λιποδιαλυσης με τη χρηση του εξελιγμενου μηχανηματος J5 MASSAGER και ειδικου λαδιου slim oil απο το Prestige Hair & Nails Care, μονο 6€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες