Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

19€ προγραμμα αποτοξινωσης και διατροφης «beauty detox», βελτιωση φυσικης καταστασης, εξωτερικης





19€ προγραμμα αποτοξινωσης και διατροφης «beauty detox», βελτιωση φυσικης καταστασης, εξωτερικης
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 1 υπηρεσια με τη μεθοδο της Ηχολιπολυσης και των ενεργων λιποτροπικων παραγοντων της Algotherm
  • Εβδομαδιαια προγραμματα διατροφης σχεδιασμενα με βαση το προσωπικο σας διατροφολογικο αποτυπωμα Metabolism id
  • Προσωπικες συνεδριες με τον εξειδικευμενο διατροφολογο των MediΠΡΙΝΟΥ
  • Διαγνωστικα τεστ λιπομετρησης και μεταβολικου ρυθμου
... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η εφαρμογη Algosilhouette ειναι μια δραστικη συνδιαστικη υπηρεσια με τη μεθοδο της Ηχολιπολυσης και των ενεργων λιποτροπικων παραγοντων της Algotherm. ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Activating serum : Ορος φυκιων Laminaria που ενεργοποιει και δημιουργει στο σωμα ενα ουδετερο Ph για την μεγιστη απορροφηση των δραστικων συστατικων της υπολοιπης θεραπειας
  • Contouring Complex: Δραστικο συμπλεγμα ενεργων συστατικων φυτου Suaeda Maritima, φυκιων Fucus σε συνδιασμο με καφεινη που ενεργοποιει την αποβολη της λιπους μειωνοντας το οιδημα των λιποκυτταρων.
  • Silhouette Gel Wrap: Δραστικο συμπλεγμα φυκιων Laminaria, Chondrus Crispus, καφεινης , κισσου με εντονη δραση λιπολυσης και απισχναντικη δραση.
ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ / METABOLISM ID Στα MediΠρινου οι εξειδικευμενοι διατροφολογοι προσεγγιζουν το θεμα της διαιτας και του αδυνατισματος, απο την πλευρα της επιστημης διαμορφωνοντας διατροφολογικα σχηματα βασισμενα στο δικο σας μεταβολικο αποτυπωμα (Metabolism id) στις δικες σας δηλαδη αναγκες και προτιμησεις ωστε να τα τηρειτε με ευκολια και να επιτυγχανεται αμεση απωλεια λιπους. Σας βοηθουν να κατανοησετε τις καθημερινες διατροφικες σας συνηθειες, καταγραφοντας το προσωπικο διατροφολογικο σας ημερολογιο. Εντοπιζεται τις αλλαγες που πρεπει να κανετε και να ακολουθησετε ενα νεο τροπο διατροφης υιοθετωντας ενα νεο τροπο ζωης. Έτσι μαθαινετε να αγαπατε το σωμα μας θωρακιζοντας παραλληλα και την υγεια σας.
προσφορα για: 19€ για προγραμμα αποτοξινωσης και διατροφης «Beauty detox», βελτιωση της φυσικης καταστασης, της εξωτερικης εμφανισης & απωλειας βαρους, απο τα MediΠΡΙΝΟΥ!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες