Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

10€ ενα allou! day pass, ημερησιο πασο διασκεδασης μαζι 1 μαρκα τα συγκρουομενα και συλλεκτικο ημερολογιο





10€ ενα allou! day pass, ημερησιο πασο διασκεδασης μαζι 1 μαρκα τα συγκρουομενα και συλλεκτικο ημερολογιο
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα Allou! Day Pass, το ημερησιο πασο διασκεδασης, με το οποιο καθε επισκεπτης παιζει οσες φορες επιθυμει σε ολα τα παιχνιδια του Allou! και του Kidom μαζι με 1 μαρκα για τα συγκρουομενα αυτοκινητακια, καθως και το συλλεκτικο ημερολογιο 2013 «Allou!... η χωρα των θαυματων»
  • 2€ απο καθε αγορα της προσφορας θα διατεθουν στο Συλλογο Φιλων Παιδιων με Καρκινο, ΕΛΠΙΔΑ για την ενισχυση του εργου... του!
Special live με το Νινο το Σαββατο 19 Ιανουαριου, στις 18:00 στο "Allou! Fun Park - η χωρα των θαυματων " Το Allou! Fun Park, το μεγαλυτερο παρκο ψυχαγωγιας της χωρας, γιορταζοντας τα 10 χρονια λειτουργιας του ερχεται ξανα κοντα στα παιδια με αναγκη μεσα απο το «μαγικο» ημερολογιο «Allou! Fun Park, η χωρα των θαυματων», εσοδα του οποιου διατιθενται στο συλλογο φιλων παιδιων με καρκινο «ΕΛΠΙΔΑ». Το ημερολογιο ειναι ενα ταξιδι στο μαγικο κοσμο του Allou! Fun Park και δημιουργηθηκε απο το γνωστο φωτογραφο μοδας Γιωργο Μεστουση με ξεναγους διασημους φιλους του, που ανταποκριθηκαν με αγαπη και αφιλοκερδως σε αυτο το καλεσμα. Στις σελιδες του ποζαρουν (με αλφαβητικα σειρα) οι Νικος Αναδιωτης, Μαρια Καβογιαννη, Ορεστης Καρνεζης, Μαρια Κορινθιου, Γιωργος Λιανος, Νινο, Ελενη Πετρουλακη, Σοφοκλης Σχορτσιανιτης, Κατερινα Τσαβαλου, Σταματινα Τσιμτσιλη, Κωστας Χανιωτης, Μαριετα Χρουσαλα.
προσφορα για: 10€ για ενα Allou! Day Pass, ημερησιο πασο διασκεδασης μαζι με 1 μαρκα για τα συγκρουομενα και το συλλεκτικο ημερολογιο Allou! 2013 με 12 Έλληνες celebrities για την ενισχυση του συλλογου φιλων παιδιων με καρκινο «ΕΛΠΙΔΑ»!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες