Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

εντυπωσιαστε τις γιορτες «glow skin”. έντονη λαμψη & ενυδατωση προσωπου 2 συνεδριες απο τα mediπρινου





εντυπωσιαστε τις γιορτες «glow skin”. έντονη λαμψη & ενυδατωση προσωπου 2 συνεδριες απο τα mediπρινου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 2 συνεδριες προσωπου glow skin για λαμψη & ενυδατωση
  • Περιγραφη
Η μεθοδος LUMINO GLOW επιταχυνει την διαδικασια αναγεννησης των κυτταρων. Παραλληλα διεγειρονται οι ινοβλαστες και αυξανουν εως και 4 φορες την παραγωγη κολλαγονου και ελαστινης . Η φωτεινη ενεργεια διεγειρει τα μιτοχονδρια των ινοβλαστων που ειναι η πηγη ενεργειας των κυτταρων. Επισης... καταπολεμα την προωρη γηρανση αναστελλοντας την δραση της κολλαγοναγεννασης που ειναι το ενζυμο υπευθυνο για την καταστροφη των κολλαγονων ινων.
  • Αποτελεσμα
Αυξηση του αριθμου των ινοβλαστων, παχυνση και αναδιαταξη των ινων κολλαγονου. Πιο σφριγηλη και τονωμενη επιδερμιδα. Η αυξηση της παραγωγης κολλαγονου και ελαστινης μειωνει το βαθος των λεπτων ρυτιδων φανερωνοντας ενα δερμα πιο λαμπερο και ξεκουραστο.
  • Ποια ειναι τα οφελη που προσφερει;
Το ειδικο προγραμμα Glow skin συνδυαζεται με την δραστικη Stimulating tensing mask. Πλουσια σε πρωτεΐνες και σε θαλασσιο εκχυλισμα Native alga απαλυνει την επιδερμιδα δινοντας ταυτοχρονα “lifting effect”. Η προβιταμινη Ε που περιεχεται προστατευει το δερμα, εχοντας αντιοξειδωτικες ιδιοτητες. Τα σημαδια του χρονου μειωνονται και το δερμα ειναι πιο λειο, απαλο και αναζωογονημενο.
  • Τεχνολογια
Η τεχνολογια που χρησιμοποιειται ονομαζεται LED - Light emitting diodes/ Διοδοι εκπομπης φωτος ειναι το αποτελεσμα πρωταρχικων ερευνων της NASA σχετικα με την δραση της εστιασμενης εκπομπης φωτος στο δερμα
  • Διαρκεια θεραπειας 45’-55’

προσφορα για: Εντυπωσιαστε τις γιορτες με το «GLOW SKIN”. Έντονη λαμψη & ενυδατωση προσωπου με 2 συνεδριες απο τα MediΠΡΙΝΟΥ, μονο 27€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες