Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

απολαυστε απολυτη εμπειρια ενος χαλαρωτικου massage, συνδυασμος διατασεων ολες τις θεσεις





απολαυστε απολυτη εμπειρια ενος χαλαρωτικου massage, συνδυασμος διατασεων ολες τις θεσεις
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 18€ για ενα Ταϊλανδεζικο stretching massage 4 χερια απο 2 μασερ ταυτοχρονα, διαρκειας 60 λεπτων, στο χωρο του ινστιτουτου Pain Solution Systems
η
  • 28€ για ενα Ταϊλανδεζικο stretching massage 4 χερια απο 2 μασερ ταυτοχρονα, διαρκειας 60 λεπτων, στο χωρο σας
Η απολυτη εμπειρια συνδυασμενης θεραπειας massage 60’ λεπτων με χειρουργικη και διατακτικη μαλαξη με συγχρονισμο ολων των... χειρισμων μαλαξης ( θωπειες, ανατριψεις, πιεσεις, ζυμωματα, ρολλαρισματα, δονησεις κ.α.) απο 2 φυσιοθεραπευτες ταυτοχρονα με αντιθετη φορα κινησης χεριων ανα σημειο και με ταυτοχρονη διαταση των ιστων. Το massage 4 χερια αποτελει τη πιο καινοτομο – πρωτοποριακη μορφη Ταϊλανδεζικου massage και πραγματοποιειται απο 2 εξειδικευμενους σε αυτο μασερ – φυσιοθεραπευτες που ανιχνευουν τα σημεια μυϊκου σπασμου και δινουν εμφαση στους συγχρονισμενους χειρισμους για απολυτη αισθηση χαλαρωσης σε βαθος, υπεραιμια και μικροκινησεις των αρθρωσεων μαζι με διατασεις ( λειτουργικη μαλαξη). Ενδεικνυται σε περιπτωσεις χρονιας κοπωσης πιασιματος, μυοσκελετικων πονων και σπασμου αλλα και για προασπιση της υγειας καθως και ευεξια αφου καλυτερη αιματωση μεσω του massage σημαινει καλυτερη οξυγονωση και θρεψη των ιστων του οργανισμου με αυξηση της ενεργειας και κινητικοτητας.
προσφορα για: Απολαυστε την απολυτη εμπειρια ενος χαλαρωτικου massage, συνδυασμος διατασεων σε ολες τις θεσεις με ταυτοχρονους χειρισμους απο 2 μασερ! 18€ για μια συνεδρια Ταϊλανδεζικου Stretching Massage 4 χερια, διαρκειας 60 λεπτων στο χωρο του ινστιτουτου Pain Solution Systems η (28€) στο χωρο σας.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες