Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

δωστε λαμψη προσωπο νεα ιατρικη εφαρμογη glykopeel, επανορθωνει αμεσα τις δερματικες βλαβες προσωπου





δωστε λαμψη προσωπο νεα ιατρικη εφαρμογη glykopeel, επανορθωνει αμεσα τις δερματικες βλαβες προσωπου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 1 συνεδρια προσωπου Glycopeel
  • 1 διαγνωστικο test dermanalysis
«Το μελασμα ειναι μια επικτητη διαταραχη υπερχρωσης και εκτιμαται οτι οι γυναικες που πασχουν απο μελασμα στις Ηνωμενες Πολιτειες υπερβαινουν τα 6 εκατομμυρια. Παρουσιαζεται ως ακανονιστες καφετιες, σκουρες η γκριζες κηλιδες στο εκτεθειμενο στον ηλιο δερμα. Εμφανιζεται συχνοτερα στις γυναικες, αν και το 10% των... ασθενων ειναι ανδρες. Αιτιολογικοι παραγοντες που συνδεονται με το μελασμα ειναι οι γυναικειες ορμονες (τοσο οι ενδογενεις οσο και οι εξωγενεις) και η UV, η υπερυθρη και η ορατη ακτινοβολια. Παροτι το μελασμα παρατηρειται σε ατομα με καθε τυπο δερματος, ειναι συνηθεστερο στα πιο σκουρα δερματα. Προσβαλλει συνηθεστερα το κεντρικο τμημα του προσωπου, αν και μπορει επισης να εμφανιστει στην κατω γναθιαια περιοχη, καθως επισης και στο μετωπο, τη μυτη, το λαιμο και τους πηχεις. Το μελασμα ειναι παθηση χρονια και υποτροπιαζουσα και μπορει να ειναι πολυ αντιαισθητικο, με αποτελεσμα να επηρεαζει αρνητικα την ποιοτητα ζωης των ασθενων. Το επιδερμικο μελασμα, το οποιο περιοριζεται κυριως στη βασικη και στην υπερβασικη στιβαδα της επιδερμιδας, Οι ισχυουσες σημερα θεραπειες για το μελασμα περιλαμβανουν περιορισμο της εκθεσης στον ηλιο και ληψη μετρων για την αναστολη της συνθεσης μελανινης, την απομακρυνση της μελανινης και τη διασπαση των κοκκιων μελανινης .Στις διαθεσιμες τοπικες θεραπειες του μελασματος περιλαμβανονται η η ρετινολη, το γλυκολικο οξυ, το τοπικο κοζικο οξυ, το το εκχυλισμα γλυκυρριζας, η αρβουτινη και το εκχυλισμα μουρων, καθως επισης και η ρεσορκινολη» Το Glykopeel® ειναι ενα δερματολογικο, επιφανειακο και ολοκληρωμενο Peel το οποιο βελτιωνει ορατα την εμφανιση του δερματος, χωρις καμια παρενεργεια, για την αντιμετωπιση των Δερματικων Βλαβων του Προσωπου. Πως λειτουργει η θεραπεια Το GLYCOPEEL εχει 18 Ενεργα συστατικα και 4 Δρασεις
  • 1η Δραση : Απολεπιση και ενισχυση της λαμψης στην επιδερμιδα 
  • Συστατικο : Γλυκολικο οξυ
  • 2η Δραση : Προστασια της επιδερμιδας με αντιοξειδωτικη δραση, ενυδατωση, καταπραυνση 
  • Συστατικα : Εκχυλισματα λευκου μουρου, καφε φυκιων, Βιταμινη Β, ΑλλαντοΪνη, Γλυκυρετινικο οξυ
  • 3η Δραση : Διεγερση της επιδερμιδας , αυξηση της ελαστικοτητας
  • Συστατικα : Βιταμινες Α, C και Ε
  • 4η Δραση : Επανορθωση δερματικων βλαβων μελαγχρωσης  Συστατικα : Κοζικο οξυ , Βιταμινη C
Τι διαφορα θα δω στο προσωπο To Glycopeel μειωνει τη συνοχη των κυτταρων στη κερατινη στιβαδα με αποτελεσμα την αποφολιδωση του δερματος. Το Glycopeel εχει ευεργετικες συνεπειες σε καταστασεις οπως:
  • Εξομαλυνση των δυσχρωμιων, κηλιδων , μελασματος ,παναδων
  • Ήπια η μετρια λειανση των ακνεϊκων ουλων
  • Έλεγχος της λιπαροτητας και του σμηγματος
  • Διαρκεια θεραπειας 40-50 λεπτα

προσφορα για: Δωστε λαμψη στο προσωπο σας με τη νεα ιατρικη εφαρμογη Glykopeel, επανορθωνει αμεσα τις δερματικες βλαβες του προσωπου (παναδες, χλοασμα, κηλιδες, ακμη, ουλες) με δραστικο συστατικο το Κοζικο Οξυ & διαγνωστικο test dermanalysis, στα υπερσυγχρονα κεντρα MediΠΡΙΝΟΥ, μονο 25€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες