Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

20€ πληρη απεντομωση οικιας (κατσαριδοκτονια) αοσμο, ασφαλες και υψηλης ποιοτητας gel η, 25€





20€ πληρη απεντομωση οικιας (κατσαριδοκτονια) αοσμο, ασφαλες και υψηλης ποιοτητας gel η, 25€
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • 20€ για μια απεντομωση οικιας με σκευασματα εγκεκριμενα απο το υπουργειο Αγροτικης αναπτυξης και ακινδυνα για την δημοσια υγεια (κατσαριδοκτονια δηλαδη ξανθια ψιλη κατσαριδα) 
η
  • 25€ για μια μυρμηγκοκτονια διαμερισματος εσωτερικη
η
  • 55€ για μια ετησια καλυψη πολυκατοικιας που περιλαμβανει μυοκτονια και απεντομωση σε ολους τους... κοινοχρηστους χωρους της πολυκατοικιας σας
η
  • 25 ευρω μια εφαρμογη απεντομωσης με ψεκασμο τοσο σε ιδιωτικους, κοινοχρηστους χωρους οπως διαμερισματα η πολυκατοικιες οσο και επαγγελματικους χωρους οπως εστιατορια, καφε - μπαρ, αναψυκτηρια, αρτοποιεια, ζαχαροπλαστεια, ψητοπωλεια κ.λ.π., με σκευασματα αοσμα και εγκεκριμενα απο το Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων με αδεια για χρηση σε κατοικημενους χωρους, αοσμα χωρις να δημιουργουν λεκεδες.
  1. Παραδινεται πιστοποιητικο απεντομωσης.
  2. Στους κοινοχρηστους χωρους της πολυκατοικιας που θα πραγματοποιηθει εφαρμογη μπορει να γινει στα διαμερισματα που επιθυμουν με εξτρα χρεωση 3 ευρω για ψεκασμο η 15 ευρω για αοσμο, ασφαλες και υψηλης ποιοτητας τροφοελκυστικου gel
  3. Στους επαγγελματικους χωρους μπορει να γινει προεκταση υστερα απο συμφωνια για ετησια καλυψη με φακελο για τις υγειονομικες υπηρεσιες απο την πιστοποιημενη με ISO 9011/2008 Απολυμαντικη Μακεδονιας.
Παρεχεται γραπτη εγγυηση εξι μηνων απο την απολυμαντικη Μακεδονιας πιστοποιημενη με ISO 9001:2008 www.apolimandiki.com
προσφορα για: 20€ για πληρη απεντομωση οικιας (κατσαριδοκτονια) με αοσμο, ασφαλες και υψηλης ποιοτητας gel η, 25€ για μια μυρμηγκοκτονια διαμερισματος εσωτερικη η με 55€ για μια ετησια καλυψη πολυκατοικιας, οπου περιλαμβανεται μυοκτονια και απεντομωση σε ολους τους κοινοχρηστους χωρους της πολυκατοικιας σας. Όλα απο την Απολυμαντικη Μακεδονιας.



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες