Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

79€ ενα σετ 4 κεραμικα μαχαιρια διαφορων μεγεθων και χρησεων, μαυρη κεραμικη λεπιδα οξειδιου





79€ ενα σετ 4 κεραμικα μαχαιρια διαφορων μεγεθων και χρησεων, μαυρη κεραμικη λεπιδα οξειδιου
Η προσφορα περιλαμβανει:
  • Ένα σετ 4 κεραμικων μαχαιριων με μαυρη λεπιδα 
Το σετ περιλαμβανει:
  1. 1 κεραμικο μαχαιρι του σεφ με λαμα 15 εκ., ιδανικο για την προετοιμασια κρεατος, ψαριου και λαχανικων
  2. 1 κεραμικο μαχαιρι πολλαπλων χρησεων με λαμα 13 εκ., ιδανικο για καθαρες και ισιες κοπες οπως το κοψιμο κρεατος σε φετες
  3. 1 κεραμικο μαχαιρι λαχανικων με λαμα 10 εκ.,... ιδανικο για να αντικαθιστα το μαχαιρι του σεφ για τροφες με μικροτερο μεγεθος (πιπεριτσες, μανιταρια κ.α.)
  4. 1 κεραμικο μαχαιρι γαρνιτουρας με λαμα 7.5 εκ., ιδανικο για δουλειες που απαιτουν λεπτομερεια (γαρνιτουρες), φρουτα, λαχανικα και ξεφλουδισμα
Φτιαγμενη απο οξειδιο του ζιρκονιου, το σκληροτερο υλικο μετα το διαμαντι, η κεραμικη λεπιδα ειναι πιο κοφτερη απο αυτη των ατσαλινων μαχαιριων και διατηρει μεγιστη οξυτητα χωρις την αναγκη ακονισματος. Οι λευκες κεραμικες λεπιδες λεκιαζουν, ενω οι μαυρες οχι μονο υπερτερουν σε εμφανιση αλλα και σε επιπλεον αντοχη. Τα κεραμικα μαχαιρια με μαυρη λεπιδα εχουν ενα ακομα βημα στην διαδικασια παραγωγης τους που ονομαζεται θερμικη ισοστατικη πιεση. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα μια πολυ δυνατοτερη λεπιδα απο την απλη ασπρη κεραμικη. Σε αντιθεση με τα ατσαλινα, τα κεραμικα μαχαιρια ειναι πολυ ελαφρια και ευκολα στη χρηση, οποτε κουραζουν πολυ λιγοτερο το χερι ειδικα οταν απαιτειται μια επαναλαμβανομενη κινηση για την κοπη. Το κεραμικο υλικο της λεπιδας δεν αφηνει μεταλλικα ιοντα στα τροφιμα, δεν σκουριαζει, δεν οξυδωνει τα φρουτα και τα λαχανικα και δεν αφηνει μεταλλικη γευση οπως τα ατσαλινα μαχαιρια. Η επιφανεια τους ειναι λεια και αντικολλητικη χωρις σχεδον καθολου πορους, που την κανει ανθεκτικη στα μικροβια,τα οξεα των τροφων, τα ελαια και τα αλατα. Επισης διευκολυνει το καθαρισμα τους αλλα και το κοψιμο των τροφων . Πλεονεκτηματα:
  • Πολυ κοφτερη λεπιδα με μεγιστη διαρκεια ζωης χωρις ακονισμα
  • Ελαφρια
  • Δεν σκουριαζουν
  • Δεν αφηνουν μεταλλικη γευση
  • Δεν λεκιαζουν
  • Ανθεκτικα στα μικροβια

προσφορα για: 79€ για ενα σετ με 4 κεραμικα μαχαιρια διαφορων μεγεθων και χρησεων, με μαυρη κεραμικη λεπιδα οξειδιου του ζιρκονιου (το σκληροτερο υλικο μετα το διαμαντι) που δεν λεκιαζει , δεν οξειδωνει τα τροφιμα, ειναι ελαφρια και κοφτερη και δεν χρειαζεται ακονισμα, απο την cuisineware!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες