Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

μαθετε ποιες τροφες ευνοουν μεταβολισμο σας! 4 ηλεκτρονικα τεστ δυσανεξιας κατ’ οικον απο pain





μαθετε ποιες τροφες ευνοουν μεταβολισμο σας! 4 ηλεκτρονικα τεστ δυσανεξιας κατ’ οικον απο pain
Η προσφορα περιλαμβανει
  • 4 τεστ δυσανεξιας, για ολη την οικογενεια, οπου θα μαθετε ποιες τροφες μεταβολιζεται χωρις προβλημα και ποιες πρεπει να αποφευγετε, απο την Pain Solution Systems, σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.
  • Μια μοναδικη ευκαιρια να ερθετε σε πληρη αρμονια με τον μεταβολισμο σας και μαθετε ποιες τροφες ευνοουν τον οργανισμο σας επιλεγοντας απο αυτες που βρισκονται ηδη στην διατροφη... σας!
  • Με το ηλεκτρονικο τεστ τροφικης δυσανεξιας προφυλασσεστε απο τις τοξινες των τροφων που καταναλωνετε, ελαττωνετε την συσσωρευση λιπους ενω με τον αποκλεισμο των ασυμβατων τροφων απο το διαιτολογιο οδηγειστε σε απωλεια βαρους και σε γενικοτερη ευεξια!
  • Αυτο εχει ως αμεσα αποτελεσματα: απωλεια βαρους, ελαττωση της κυτταριτιδας, αναζωογονηση του δερματος (στιλπνοτητα, φωτεινοτητα), μειωση της αποθηκευσης τοπικου λιπους και εξαλειψη τοξινωσης των ιστων!
  • Ευκαιρια να ανακαλυψτε το τυχον προβλημα με μια επισκεψη και πραγματοποιηση του τεστ με την βοηθεια του απολυτως καταρτισμενου προσωπικου που διαθετουν ταPain Solution Systems!
  • Κατοπιν σε διαστημα μιας εβδομαδας λαμβανετε αναλυτικα κατασταση με τις τροφες που επιβαρυνουν τον οργανισμο σας και τις τροφες που βοηθουν και ευνοουν τον μεταβολισμο και αναζωογονουν τον ιστο σας!
  • Ένα εξαιρετικο βοηθημα υγειας που θα ανιχνευει ποιες τροφες δεν συμβαδιζουν με τις αναγκες του οργανισμου σας και δωστε λυση και ποιοτητα στη ζωη σας!

προσφορα για: Μαθετε ποιες τροφες ευνοουν τον μεταβολισμο σας! 4 ηλεκτρονικα τεστ δυσανεξιας κατ’ οικον απο την Pain Solutions Systems, σε Αθηνα και Θεσσαλονικη, μονο 49€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες