Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

15€ παραδοσιακο ταυλανδεζικο σουηδικο massage διαρκειας 60΄ λεπτων απο city gold spa κολωνακι. αφεθειτε





15€ παραδοσιακο ταυλανδεζικο σουηδικο massage διαρκειας 60΄ λεπτων απο city gold spa κολωνακι. αφεθειτε
Η προσφορα περιλαμβανει
  • παραδοσιακο Ταυλανδεζικο η Σουηδικο massage διαρκειας 60΄ λεπτων.
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Μια αρχαια μορφη μασαζ που επινοηθηκε αιωνες πριν απο Ταυλανδο μοναχο στον ναο Wat Po της Bangkok για ιαματικους λογους και πλεον ειναι αποδεκτη απο την παγκοσμια θεραπευτικη κοινοτητα για τις ευεργετικες του ιδιοτητες. Εφαρμοζονται τεχνικες διατασεων παρομοιες με αυτες του... γιογκα, αλλα και ποικιλες μορφες πιεσεων του θεραπευτη χρησιμοποιωντας διαφορα μελη του σωματος του (οπως δακτυλα, παλαμες, αγκωνες και ποδια). Ο θεραπευτης εστιαζει στις βασικες ενεργειακες γραμμες του σωματος (παντα συμφωνα με την αρχαια Ταϋλανδεζικη παραδοση και κειμενα) με σκοπο να βοηθησει στην απελευθερωση της ενεργειας που ρεει διαμεσων αυτων. Η πιεση που ασκειται απο τον θεραπευτη ειναι ελεγχομενη και παντα συμφωνα με το επιπεδο αντοχης του πελατη ωστε το αποτελεσμα να μην αποφερει δυσφορια αλλα ανακουφιση. ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Στο Σουηδικο μασαζ εχει πεντε βασικες κινησεις που χρησιμοποιουνται:
  1. οι θωπειες (γρηγορες και απαλες τριβες στο σωμα για να το προετοιμασουν και να ανεβασουν τη θερμοκρασια του),
  2. οι ζυμωσεις ( πιανονται απαλα οι μυες και ανασηκωνονται),
  3. οι τριβες (αντιχειρες και δαχτυλα δουλευουν κυκλικα και βαθια στα σκληρα μερη των μυων),
  4. οι πληξεις (ελαφρα χτυπηματα ειτε με τα πλαϊνα μερη της παλαμης, ειτε κανοντας με την παλαμη μας το σχημα του κουταλιου),
  5. οι δονησεις (δαχτυλα η ολη η παλαμη μας, πιεζουν δυνατα το σκληρο μερος του μυ και συγχρονως δονουμε για μερικα δευτερολεπτα).
Ειναι ιδανικο για την αντιμετωπιση της μυϊκη κοπωσης και φυσικης εξαντλησης. Αποφερει βαθια χαλαρωση, απαλυνει τον πονο και βοηθα στην ανανεωση του κουρασμενου δερματος. Παραλληλα ενεργοποιει την λεμφικη κυκλοφορια που εχει σαν αποτελεσμα την ενισχυση των φυσικων αμυντικων μηχανισμων του ανθρωπινου οργανισμου.
προσφορα για: 15€ για Παραδοσιακο Ταυλανδεζικο η Σουηδικο massage διαρκειας 60΄ λεπτων απο το City Gold Spa στο Κολωνακι. Αφεθειτε στις ευεργετικες ιδιοτητες του massage!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες