Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ανδρικη υποθεση... prince oliver 75% εκπτωση! ανδρικο σετ περιποιησης, περιλαμβανει αρωμα 100ml τολμηρο και





ανδρικη υποθεση... prince oliver 75% εκπτωση! ανδρικο σετ περιποιησης, περιλαμβανει αρωμα 100ml τολμηρο και
Η προσφορα περιλαμβανει 1 ανδρικο σετ περιποιησης Τωρα ηρθε, η σειρα δωρων ανδρικης περιποιησης. Τα προϊοντα βασιζονται στον δυναμικο τροπο ζωης του ανδρα της PRINCE OLIVER!
Το set, περιλαμβανει:
  • Αρωμα 100ml
  • Αφροντουζ 200ml,
  • Κρεμα ματιων 30ml
Αναλυτικα: PRINCE OLIVER 100ml. Γοητευτικο και αρρενωπο το καινουργιο αρωμα PRINCE OLIVER. Για εκεινον ειναι τολμηρο και πικαντικο. Ένα μιγμα απο... λεμονι και λιλιουμ που δημιουργουν ενα ζεστο και βελουδινο αρωμα φρεσκαδας, δεν εχει οινοπνευμα και δεν ερεθιζει το δερμα. Νοτες : εσπεριδοειδων Στυλ : αρχοντικο, εκλεπτυσμενο, με αυτοπεποιθηση, μυστηριωδες Αφροντουζ PRINCE OLIVER 200ml, Καθημερινη περιποιηση και φρεσκαδα με το ακαταμαχητο αρωμα της PRINCE OLIVER για μαλλια και σωμα. Βυθιστειτε στην καρδια της αρωματοθεραπειας και ανακαλυψτε τα μοναδικα αποτελεσματα της σειρας PRINCE OLIVER με χαλαρωτικες ιδιοτητες, ευεργετικη δραση για το σωμα και το πνευμα, με ουδετερο PH.
Η εταιρεια PRINCE OLIVER συνδυαζει ενα μειγμα αιθεριων ελαιων και φυσικων εκχυλισματων που προσφερουν ηρεμια, χαλαρωση και βελτιωνουν την ποιοτητα του υπνου.
Μια πλουσια ανδρικη κρεμα ματιων PRINCE OLIVER 30ml , που παρεχει στο ανδρικο δερμα γυρο απο την ευαισθητη περιοχη των ματιων αμεση συσφιξη, ενυδατωση και απαλοτητα. Ανορθωνει και συσφιγγει το δερμα και αποκαθιστα την προστατευτικη λιπιδικη ασπιδα. Μειωνει τα σημαδια της γηρανσης και επαναφερει την υγιη και νεανικη εμφανιση. Ομαλοποιει τον τονο του δερματος. Περιεχει κοκκους βιταμινων & εκχυλισμα αγγουριου.
Όλα κλεισμενα σε πολυτελη συσκευασια, ιδανικη επιλογη για δωρο!

προσφορα για: Ανδρικη υποθεση... PRINCE OLIVER με 75% εκπτωση! Ανδρικο σετ περιποιησης, περιλαμβανει αρωμα 100ml τολμηρο και πικαντικο, αφροντουζ 200 ml με ακαταμαχητο αρωμα για μαλλια και σωμα και κρεμα ματιων 30ml για ενυδατωση και μειωση ρυτιδων. Καντε το δωρο η αποκτηστε το μονο με 20€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες