Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

full body massage ενυδατωση επιδερμιδας 76% εκπτωση! massage 50' εκχυλισματα φρουτων, πλουσια κρεμα θρεψης





full body massage ενυδατωση επιδερμιδας 76% εκπτωση! massage 50' εκχυλισματα φρουτων, πλουσια κρεμα θρεψης
Η προσφορα περιλαμβανει
  • Μασαζ με εκχυλισματα φρουτων, πλουσια κρεμα θρεψης εμπλουτισμενη με φυτικα συστατικα, λεβαντα και Ylang Ylang για ενυδατωση της επιδερμιδας, διαρκειας 50΄ λεπτων.
Το γλυκο, εξωτικο Ylang Ylang η «ανθος των ανθων» εχει βραβευθει για την ικανοτητα να ενεργοποιει τις αισθησεις και να ανεβαζει το πνευμα. Το σαγηνευτικο αρωμα προωθει την εσωτερικη γαληνη και λειτουργει ως αγχολυτικο. Το... αιθεριο ελαιο, ειναι ενα πολυ αποτελεσματικο τονωτικο για την επιδερμιδα και τα μαλλια. Χρησιμοποιειται για τις θεραπευτικες και αντισηπτικες του ιδιοτητες, σαν μειωτης των ρυτιδων και για την αναγεννηση της επιδερμιδας.
Το αιθεριο ελαιο της λεβαντας ειναι πολυ γνωστο για τις εξισορροπητικες και ηρεμιστικες του ιδιοτητες. Εξισορροπει και ανακουφιζει πονους απο ημικρανια, αρθριτιδα, ρευματισμους, ηλιακα εγκαυματα. Χρησιμο ελαιο κατα της εντασης, του στρες, του πανικου, της υστεριας, της κουρασης και προπαντος κατα της αϋπνιας. Χαμηλωνει η ισορροπει την υψηλη πιεση, ενισχυει τη λεμφικη αποτοξινωση και διευκολυνει την πεψη. Λιγες σταγονες ελαιου μπορουν να βοηθησουν στην ανακουφιση του στρες, των πονοκεφαλων, καταθλιψης, ευερεθιστοτητας, φοβων, αλλεργιων, αρθριτιδας, δερματιτιδας, κοπωσης, μυϊκων σπασμων, καταθλιψης και πονοκεφαλων . Ένα ταξιδι εσωτερικης ομορφιας και ευεξιας, μια φροντιδα απο βελουδο που κανει καλο στην επιδερμιδα.
προσφορα για: Full body massage για ενυδατωση της επιδερμιδας με 76% εκπτωση! Massage 50' με εκχυλισματα φρουτων, πλουσια κρεμα θρεψης εμπλουτισμενη με φυτικα συστατικα, λεβαντα και ylang ylang, στο Olotropiki Spa σε αποσταση αναπνοης απο τον Σταθμο μετρο της Ακροπολης, μονο με 17€!



απο την σελιδα προσφορων : Cheapis.gr

προσφορες